FOUSKA.EU

Close

Λυκούργος Μαρκουδης: Πώς από το Disney Club υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Νίκης» [video]


Λυκούργος Μαρκουδης: Πώς από το Disney Club υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Νίκης» [video]

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Κίνηση ματ ΣΥΡΙΖΑ: Πώς ο Νάσος Παπαργυρόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής. Τι είπε για Στέφανο [video] NIKH: Επικό τρολ σε υποψήφιο βουλευτή Καρατσοπάνη. Φώναζε σαν κλαμένη γάτα – «Είναι ένα θαύμα» [video]

Υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος «Νίκη» είναι και ένα τηλεοπτικό πρόσωπο από τα «παλιά», ο Λυκούργος Μαρκουδης.

Μπορεί το όνομα στο πρώτο άκουσμα να μην σας λέει κάτι, ωστόσο, οι άνω των 30-35 ετών σήμερα σίγουρα θα θυμούνται την πιο hot παιδική εκπομπή των 90s, το Disney Club, την οποία τότε παρουσίαζε ο εν λόγω Λυκούργος μαζί με την Καρολίνα Παναγοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Εκτός του Disney Club, ο Λυκούργος Μαρκούδης έχει κάνει και πολλές μεταγλωττίσεις για παιδικές ταινίες πριν καταλήξει στη «Νίκη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Δεν θα πρέπει ωστόσο να προκαλεί εντύπωση για το πώς ο Λυκούργος Μαρκούδης κατέληξε στη «Νίκη», μιας και η πορεία του μετά το Disney Club ήταν «ταμάμ» για ένα κόμμα όπως αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Κι αυτό γιατί ο ίδιος έχει υπάρξει διευθυντής προγράμματος του ραδιοσταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας, κήρυκας του Αγίου Φωτός, αλλά και αρνητής πνιγμένων προσφύγων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Με λίγα λόγια, ο Λυκούργος Μαρκούδης έχει όλα εκείνα τα προσόντα για μία θέση στο το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος «Νίκη».

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο τηλεοπτικός Χλαπάτσας και πώς είναι σήμερα η Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.fimes.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU