FOUSKA.EU

Close

Κώστας Σόμμερ & Βαλεντίνη Παπαδάκη: «Περάσαμε μία φάση...» - Η εξομολόγηση για τη ζωή μετά τα δύο παιδιά και η αποκάλυψη για το 3ο


Κώστας Σόμμερ & Βαλεντίνη Παπαδάκη: «Περάσαμε μία φάση...» - Η εξομολόγηση για τη ζωή μετά τα δύο παιδιά και η αποκάλυψη για το 3ο

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, και συζήτησαν με την Ελένη Μενεγάκη για την προσωπική τους ζωή και πώς αυτή άλλαξε με τον ερχομό των δύο παιδιών τους (δείτε τα εδώ), αλλά και την σχέση τους γενικότερα.

Απάντησαν, μάλιστα, στην ερώτηση για την απόκτηση ενός τρίτου παιδιού, ενώ προχώρησαν σε αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που πέρασαν στα τέσσερα χρόνια που είναι μαζί. Ο ηθοποιός έκανε μία πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τη γυναίκα της ζωής του.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο πλέον, αλλά είναι ωραία. Σε γενικές γραμμές τα δυο παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα», είπε αρχικά εκείνος, ενώ η καλή του, στη συνέχεια, αποκάλυψε:

«Περάσαμε μία φάση ζήλειας με τα παιδιά, αλλά τώρα είμαστε καλά. Είμαστε πολύ μακριά από την ιδέα να κάνουμε τρίτο παιδί. Στην αρχή το σκεφτόμασταν πολύ έντονα, αλλά τώρα που μεγάλωσε λίγο το μωρό, λέμε να περιμένουμε λίγο. Στην αρχή το πίστευα πολύ και το ήθελα, μέχρι που έφτασε 10 μηνών και είπα όχι».

«Είμαστε 4 χρόνια μόνο μαζί. Είμαστε οι εμπειρίες μας, και όταν έχεις ζήσει εμπειρίες, καταλαβαίνεις όταν δεις κάτι και σου κάνει κλικ, το ξέρεις. Εγώ ήμουν σίγουρος πως είχα κλείσει και δεν θα κάνω οικογένεια. Σήμερα είναι πιο δύσκολο να κάνεις παιδιά. Είναι και το οικονομικό. Εγώ θεωρώ πως οι γονείς μου δεν έκαναν δεύτερο παιδί και πιστεύω πως έγινε επειδή είχαν τις έννοιες για το εάν ήταν έτοιμοι για παιδί. Ήμουν ένα δύσκολο παιδί», εξομολογήθηκε έπειτα ο Κώστας Σόμμερ, με την Βαλεντίνη Παπαδάκη να λέει με χιούμορ για την πεθερά της: «Της μαμάς του εγώ του βγάζω το καπέλο. Και εγώ, που ξέρω την ιστορία του, διαιώνισα το είδος;».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αποκάλυψαν τις προτάσεις που έχουν δεχθεί για την τηλεόραση: «Στα τηλεπαιχνίδια μας έχουν κάνει πρόταση. Μας έχουν κάνει πρόταση και για εκπομπή, μάλιστα όταν είχαμε εμφανιστεί εδώ για πρώτη φορά. Ήμασταν κοντά στο να πούμε ναι, αλλά έμεινε έγκυος η Βαλεντίνη», ανέφερε ο ηθοποιός.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU