FOUSKA.EU

Close

Έμμα Τόμσον: «Δεν χρειάζεται να αγαπάμε τα σώματά μας, αλλά να τα αποδεχόμαστε»


Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην ταινία «Good Luck To You, Leo Grande» και αναφέρθηκε στην αγάπη που κατάφερε να αναπτύξει για τον εαυτό της και το σώμα της

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Έμμα Τόμσον εpωτικές σκηνές Για τον ρόλο της στην ταινία «Good Luck To You, Leo Grande» μίλησε η και αναφέρθηκε επίσης, στην αγάπη που κατάφερε να αναπτύξει για το σώμα της.

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό People, η 63χρονη ηθοποιός ανέφερε πως κατάφερε να αγαπήσει τον εαυτό της, λόγω της ταύτισης που ένιωσε με τον χαρακτήρα της «Νάνσυ».

Υπενθυμίζεται πως ο ρόλος της αφορά μια μεσήλικη γυναίκα που προσλαμβάνει έναν εκδιδόμενο νέο για να περάσουν μαζί μια βραδιά απόλαυσης, μετά από 50 χρόνια αποχής από τη σeξουαλική ζωή.

είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

Όσο για την εpωτική σκηνή που γύρισε στην εν λόγω ταινία, εξήγησε πως ήταν κάτι που την επηρέασε σχετικά με το πώς βλέπει η ίδια τον εαυτό της.

Κλείσιμο thompson
τόνισε η Έμμα Τόμσον κλείνοντας.


Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU