FOUSKA.EU

Close

«Με είχε πονέσει πάρα πολύ, για δύο χρόνια έβλεπα εφιάλτες...» - Σοκάρει η Μαρία Αντουλινάκη με την εξομολόγηση για την διακοπή της εγκυμοσύνης της


«Με είχε πονέσει πάρα πολύ, για δύο χρόνια έβλεπα εφιάλτες...» - Σοκάρει η Μαρία Αντουλινάκη με την εξομολόγηση για την διακοπή της εγκυμοσύνης της

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Συνέντευξη στην εκπομπή Fay's Time παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 19/12, η Μαρία Αντουλινάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που ακόμη δεν έχει δεχτεί, τις χρηματικές αμοιβές, και τη συντροφικότητα. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί διέκοψε την εγκυμοσύνη της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντουλινάκη

«Δεν είχα καθόλου τηλεοπτικές προτάσεις και με στενοχωρεί πολύ. Εγώ βγάζω πιο πολλά από το θέατρο παρά από την τηλεόραση. Έχω ρίξει τα στάνταρ μου ηθικά και οικονομικά, αρκεί να δουλέψω έστω και με 500 ευρώ. Έχω μείνει και σε δουλειές που δεν πέρναγα καλά. Δεν το πέρασα καλά τότε, με κρίσεις πανικού» ανέφερε αρχικά.

«Η συντροφικότητα είναι κάτι που αυτή την εποχή δεν το έχω, με ενδιαφέρει αλλά ακόμα δεν έχω βρει τον κατάλληλο. Τη συντροφικότητα την καλύπτεις και με άλλα πράγματα. Το μόνο που δεν μπορείς να καλύψεις είναι η εpωτική σου ζωή» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της ανέφερε: «Τότε ήταν κάτι το οποίο με είχε πονέσει πάρα πολύ, για δύο χρόνια έβλεπα εφιάλτες και ξυπνούσα στον ύπνο μου βλέποντας ένα κοριτσάκι να μου λέει γιατί, δεν το μετανιώνω γιατί αυτό το παιδάκι δεν θα μεγάλωνε καλά μαζί μου έτσι όπως ήμουν τότε»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η σοκαριστική εξομολόγηση της

H ηθοποιός πριν μερικούς μήνες είχε παραχωρήσει μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη, στο περιοδικό "Λοιπόν", όπου μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο χώρο.

«Έφαγα ξύλο, είχε γίνει κι αυτό. Είχαν μία άποψη, όχι μόνο οι γονείς μου, ότι σε αυτόν τον χώρο γίνονται πολλά. Χαρακτηριστικά ο πατέρας μου μού είχε πει: καλύτερα να σου ανοίξω ένα σπίτι με φωτάκι απ’ έξω. Είχαν την αίσθηση ότι αυτός ο χώρος είναι ένα μπ@@@δέλο. Ήμουν όμως ένα ηθικό παιδί και αυτό το έβλεπαν και το καταλάβαιναν. Καταλάβαιναν ότι δεν θα έκανα εpωτικές σχέσεις για να αποκτήσω έναν ρόλο ή θα έπεφτα σ’ αυτό που φοβόντουσαν κατά βάθος. Πράγματι με τον χρόνο μαλάκωσαν και δέχθηκαν την επιλογή μου και αγάπησαν αυτό που κάνω».

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU