FOUSKA.EU

Close

Κρέμεται από μια κλωστή η ζωή του Δημήτρη Κόκοτα: «Το εγκεφαλογράφημα έδειξε ότι...» (video)


Κρέμεται από μια κλωστή η ζωή του Δημήτρη Κόκοτα: «Το εγκεφαλογράφημα έδειξε ότι...» (video)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» εξακολουθεί να είναι ο Δημήτρης Κόκοτας, τρεις εβδομάδες μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Μέχρι και σήμερα Πέπμτη (18/4), όσες προσπάθειες έχουν γίνει από τους γιατρούς να ξυπνήσουν τον τραγουδιστή, δυστυχώς έχουν αποτύχει.

Διαβάστε επίσης: Πολλοί το άκουσαν λίγοι το κατάλαβαν για τον Δημήτρη Κόκοτα: Η μυστική συμφωνία της οικογένειάς του τη στιγμή που παλεύει για τη ζωή του

«Χθες, έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του οποίου τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει μια προσπάθεια επαναφοράς του Δημήτρη Κόκοτα. Σταδιακά, οι γιατροί κρίνουν ότι ενδείκνυται να μειωθεί η δόση που τον κρατά σε καταστολή και ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός θα δουν εάν μπορούν να του προκαλέσουν την επαναφορά του. Όλα θα κριθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του», αποκάλυψε δημοσιογράφος του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 για τον Δημήτρη Κόκοτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU