FOUSKA.EU

Close

Ελένη Μενεγάκη: Έφτιαξε την πιο αφράτη & λαχταριστή βασιλόπιτα για το 2024 - Ένα ""βουνό"" γεμάτο με ζάχαρη άχνη


Ελένη Μενεγάκη: Έφτιαξε την πιο αφράτη & λαχταριστή βασιλόπιτα για το 2024 - Ένα ''βουνό'' γεμάτο με ζάχαρη άχνη

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2023 μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια με τις ετοιμασίες για το τραπέζι την παραμονή της Πρωτοχρονίας να έχουν ξεκινήσει από το Σάββατο 30/12 στο σπίτι, που μένει η παρουσιάστρια.

Μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram έκανε γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη έχει φτιάξει την παραδοσιακή βασιλόπιτα, που κόβουν οι περισσότεροι στο τραπέζι μετά την αλλαγή του χρόνου.

Όπως βλέπουμε η παρουσιάστρια έφτιαξε ένα αφράτο κέικ με ζάχαρη άχνη. Όπως μάλιστα έγραψε στο post της, το φλουρί έχει τοποθετηθεί στο εσωτερικό της βασιλόπιτας με την ίδια να ανυμονοπομονεί να μάθει τον τυχερό/ή που θα το κερδίσει με την έλευση του 2024!

Η βασιλόπιτα που έφτιαξε η Ελένη Μενεγάκη

«Κάθε χρόνο θέλω η βασιλόπιτα που κόβουμε στο σπίτι να είναι σπιτική!
Έτσι και φέτος την ετοιμάσα εγώ για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με την βοήθεια της Κουζινομηχανής Titanium Chef Baker της @kenwoodgr εύκολα και γρήγορα. Άραγε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί φέτος;», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι Μενεγάκη και Παντζόπουλου

Το έλατο, που στόλισε η αγαπημένη παρουσιάστρια, φέτος για την εορτή των Χριστουγέννων, με την οικογένειά της είναι πράγματι υπερπαραγωγή. Έχει πάνω του πολλά στολίδια, τόσο πάνω στα κλαδιά του ίδιου του δέντρου, αλλά και κάτω από αυτό, ενώ είναι γεμάτο και με πάρα πολλά φωτάκια.

Εκείνη κάθισε με casual outfit στο πάτωμα της οικείας της, μπροστά από το δέντρο και φωτογραφήθηκε χαλαρή και χαμογελαστή, όπως φαίνεται στην εικόνα, που ανάρτησε στον προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη λεζάντα έγραψε, «Καλά Χριστούγεννα!».

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU