FOUSKA.EU

Close

Άσπρα γενάκια, σώμα πρωταθλητή: Περιζήτητος γαμπρός ο Γιώργος Χρήστου 21 χρόνια μετά το Fame Story


0

Ο Γιώργος Χρήστου, αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην συνεχίσει το τραγούδι ωστόσο διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Πλέον, είναι πραγματικά αγνώριστος. Έχει γκριζάρει και είναι γεμάτος τατουάζ όμως παραμένει όμορφος και εντυπωσιακός. Του αρέσουν τα ταξίδια αλλά και τα σπορ όπως το σκι και οι καταδύσεις. Ο 45χρονος επιχειρηματίας που τραγουδάει μόνο επιλεκτικά σε live εμφανίσεις κι έχει αποσυρθεί από τη δισκογραφία

«Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο για έναν καλλιτέχνη να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο. Η δουλειά αυτή έχει ups & downs, έχουμε παραδείγματα πολύ σημαντικών καλλιτεχνών που κάποια στιγμή στη καριέρα τους έκαναν κοιλιά. Όσον αφορά εμένα, κάποιες λάθος συνεργασίες και αποφάσεις με έκαναν αυτά τα δύο χρόνια να μην θέλω να δουλέψω, that’s it.. απλά.», είχε πει σε μια από τις παλαιότερες συνεντεύξεις του.

Πώς είναι σήμερα;

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.fanpage.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU