FOUSKA.EU

Close

Άγιοc Κασσελάκηc: «Όταν βαφτίστηκα σχηματίστηκε ένα σταυρός από το λάδι»


Το μικρό του προσωπικό θαύμα μοιράστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Το βράδυ της Δευτέρας 15/4, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον τοπ ορθόδοξο των ΗΠΑ και όπως αναφέρει το ...

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το μικρό του προσωπικό θαύμα μοιράστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Το βράδυ της Δευτέρας 15/4, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον τοπ ορθόδοξο των ΗΠΑ και όπως αναφέρει το hellasjournal.gr, του είπε και μια χαρούμενη χριστιανική ιστορία από τη βάφτισή του.

Για την ακρίβεια, η βάφτιση του Κασσελάκη είχε και θαύμα και προφητεία:

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει ότι ο κ. Ελπιδοφόρος ενθουσιάστηκε με αυτά που άκουγε. Τόσο πολύ που ανέβασε και tweet που λέει ότι δίνει σπέκια στην Εκκλησία και τέτοια:

Tweet όμως ανέβασε και ο ίδιος ο Κασσελάκης που είπε όλο χαρά ότι διάβασε το «Πιστεύω» στα αγγλικά. Δυστυχώς, δεν υπάρχει βίντεο:

Εμείς πάντως θα θέλαμε να δούμε ένα σκηνικό όπως το παρακάτω με Κασσελάκη μέσα. Βασικά, ίσως το φτιάξουμε με ΑΙ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU