FOUSKA.EU

Close

Μάγισσα: Δίχασε το τέλος της σειράς - Τα σχόλια στο Twitter


επιστροφή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

Η Μάγισσα Σχόλια Twitter Η « Μάγισσα» έριξε αυλαία το βράδυ της Δεύτερας 15 Απριλίου με το φινάλε στις ζωές των ηρώων να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα social media.

Το βασανιστικό τέλος της Θεοφανώς είναι από τις εξελίξεις που δίχασαν το τηλεοπτικό κοινό και σχολιάστηκε αρκετά στο Twitter.

Στην υπόθεση του τελευταίου επεισοδίου, Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί. Ο Τζανής έκανε τα πάντα για να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ενώ ο κόσμος γύρω και μέσα του γκρεμίζεται συθέμελα.Ο Μιχαήλ και ο Σπήλιος καλούνται να πληρώσουν βαρύ τίμημα για τα λάθη τους. Το καλό και το κακό συγκρούστηκαν για την τελική επικράτηση και η επόμενη μέρα σήμανε μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.

Από τη μία πλευρά, οι ερμηνείες των ηθοποιών απέσπασαν θετικά σχόλια, αλλά το σενάριο δεν άρεσε σε όλους. « έγραψε τηλεθεατής στο Twitter. Όσο για τις ερμηνείες που συγκίνησαν περισσότερο το κοινό, ήταν αυτές του Τάσου Νούσια και του Αναστάση Ροϊλού.



Δείτε μερικά από τα σχόλια


















Ειδήσεις σήμερα:

Ασφυκτική πίεση στο Ισραήλ να μην χτυπήσει το Ιράν - Η σύγκριση των δύο στρατών, τα drone και τα πυρηνικά

Tα 5 πρόσωπα που θα προτείνει ο Κασσελάκης για το ευρωψηφοδέλτιο - Οι παλιοί, το lifestyle και οι «35» του ΣΥΡΙΖΑ

45χρονη εκπαιδευτικός στις ΗΠΑ έγινε τσακωτή γuμvή με 17χρονο στο αυτοκίνητο του συζύγου της που είναι στέλεχος του υπ. Άμυνας

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU