FOUSKA.EU

Close

Παγιδευμένοι: Τι απόφαση θα πάρει ο εισαγγελέας Μαρκέτος;


Παγιδευμένοι, Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Παγιδευμένοι, Δευτέρα 15/4 (22:30, ΑΝΤ1) – Με το σοκαριστικό βίντεο της Δάφνης αιχμάλωτης, τα χρονικά περιθώρια για να την βρει ο Δημήτρης στενεύουν. Ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, φέρνει τον Δημήτρη ξανά μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα.

Τι απόφαση θα πάρει ο εισαγγελέας Μαρκέτος; Τώρα, θα καταλάβει πολλά σε σχέση με την Άννα και ίσως ήρθε η ώρα για να της ζητήσει «συγγνώμη».

Ενώ η έρευνα για την εύρεση της Δάφνης είναι σε εξέλιξη, οι ανακρίσεις των υπόπτων για τη δολοφονία της Μαριάννας συνεχίζονται, με τις κόντρες και τις αποκαλύψεις να φέρνουν τα πάνω – κάτω.

Η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει, όταν η Αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψη δύο προσώπων. Όλα αυτά, κάτω από τις ραδιούργες κινήσεις του Αλέκου και του Ιάσονα και με τον Σπύρο ακόμη να χαροπαλεύει…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Παγιδευμένοι, Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Δείτε όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης στο Instagram του zappit.gr Facebook Twitter

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zappit.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU