FOUSKA.EU

Close

No Doubt: Το reunion της Γκουέν Στέφανι με το συγκρότημα μετά από 9 χρόνια που συγκίνησε τους φαν


Μεταξύ άλλων, είπαν και το τραγούδι - σταθμό στην καριέρα τους, το «Don't Speak» - Δείτε βίντεο

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Γκουέν Στέφανι No Doubt Coachella Ένα από τα σόου που καταχειροκροτήθηκαν στο φετινό Coachella, ήταν η επανένωση της Γκουέν Στέφανι με τους No Doubt.

Το βράδυ του Σαββάτου η τραγουδίστρια και η άλλοτε μπάντα της, ανέβηκαν στη σκηνή του Coachella Valley Music and Arts Festival στο Indio της Καλιφόρνια, με το κοινό να μην σταματά να αποθεώνει με χειροκροτήματα και φωνές, τους καλλιτέχνες.

Μαζί είπαν, μεταξύ άλλων, το « Don't Speak» - κομμάτι ορόσημο στην καριέρα τους. Βίντεο από την performance τους κυκλοφόρησαν στα social media.
No Doubt - Don't Speak Live @ Coachella 2024
φώναξε η frontwoman στη σκηνή, γράφει η Page Six. Στο stage, τη Στεφάνι συνόδευσαν ο μπασίστας Τόνι Κάναλ, ο κιθαρίστας Τομ Ντάμοντ και ο ντράμερ Άντριαν Γιανγκ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία. τόνισε η ποπ σταρ και άρχισαν το σόου τους.

Το reunion συγκίνησε τους φαν του συγκροτήματος, με τα tweets για το πόσο νοστάλγησαν τα παλιά και πόσο ενθουσιάστηκαν, να διαδέχονται το ένα, το άλλο.
Κλείσιμο No Doubt - Don't Speak Live @ Coachella 2024




Ειδήσεις σήμερα:

Απερίφραστη η καταδίκη της κυβέρνησης και εμού προσωπικά στην επίθεση του Ιράν προς το Ισραήλ, λέει ο Μητσοτάκης

Ανάλυση BBC: Τα χειρότερα έπονται αν απαντήσει το Ισραήλ στο Ιράν - Τα δύο σενάρια και το ενδεχόμενο ευθείας σύγκρουσης

Βίντεο: Η στιγμή που μια 39χρονη πέφτει από ύψος 50 μέτρων ενώ έβγαζε φωτογραφία στη Μαύρη Θάλασσα


Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU