FOUSKA.EU

Close

Survivor 2024 spoiler 14/04: Σε τραγική κατάσταση αμέσως μετά το πάρτι της ένωσης ο Τζέιμς Καφετζής - Η παραγωγή του έκλεισε εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα


Survivor 2024 spoiler 14/04: Σε τραγική κατάσταση αμέσως μετά το πάρτι της ένωσης ο Τζέιμς Καφετζής - Η παραγωγή του έκλεισε εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Survivor 2024 spoiler 14/04: Ο Τζέιμς Καφετζής είναι από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του Survivor, και στις δύο φορές που έχει αγωνιστεί, με τους περισσότερους να τον συγκρίνουν με τον Πρίγκιπα Χάρι, αλλά τον ίδιο να είναι σίγουρα ο... βασιλιάς της ίντριγκας, δημιουργώντας διαρκώς σκηνικά στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ροδίτης παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης κάνει σε κάθε περίπτωση τη διαφορά και για αυτό το λόγο, άλλωστε, ο Ατζούν Ιλιτζαλί τον διάλεξε εκ νέου να πάρει θέση στο παιχνίδι, παρότι νωρίτερα είχαν σημειώσει μεγάλη διαμάχη ανάμεσά τους, με τον Τζέιμς να τα βάζει με την παραγωγή στην προηγούμενη συμμετοχή του και να συμμετέχει, μην ακολουθώντας το συμβόλαιό του, στο J2US.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στον Τζέιμς, μάλιστα, μεταφέρθηκε από την παραγωγή, ότι σε περίπτωση που το επιθυμούσε, υπήρχε ανοικτό εισιτήριο για την επιστροφή του στην Ελλάδα, προκειμένου να πάει να δει τον πατέρα του, όταν θα γυρνούσε. Ο Τζέιμς, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως θα συνέχιζε, αφού ο Λευτέρης είναι καλά στην υγεία του, αν και χρειάστηκε μονάχα μερικές ώρες ηρεμίας, προτού γυρίσει στην παραλία, μετά το πάρτι της ένωσης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU