FOUSKA.EU

Close

Νίκος Καρβέλας: Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός, παρά φύσιν να θέλουν γάμο οι ομοφυλόφιλοι


επιστροφή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

Νίκος Καρβέλας Ναταλία Γερμανού Ο Νίκος Καρβέλας πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Απριλίου, μερικές μέρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε στη «Μεγάλη Εικόνα» και την επιθετική συμπεριφορά που είχε απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη.

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τον συνθέτη στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» με ένα τραγούδι του. Ο Νίκος Καρβέλας φορώντας μαύρη καμπαρτίνα και γυαλιά, μπήκε στο πλατό και κάθισε στον καναπέ της εκπομπής. Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, ζήτησε από την παραγωγή να σταματήσει να παίζει η μουσική στο πλατό, που ήταν τραγούδι της Άννας Βίσση. εξήγησε. Αρχικά έκανε μια αναφορά στο παρελθόν και τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση για τους «Δαίμονες» αλλά και τα σχόλια που είχε εισπράξει τότε ο ίδιος, ότι .

Δείτε το βίντεο

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε μετά, για τα σχόλια του κόσμου που λέει με τον συνθέτη να απαντά: «.


Πιο αναλυτικά, ανέφερε:




Σε συνέχεια των παραπάνω, ο Νίκος Καρβέλας θυμήθηκε τη φορά, που προσπάθησε να μην πληρωθεί από το αρμόδιο για τη συναυλία που θα συμμετείχε, υπουργείο.

περιέγραψεΑργότερα, ο Νίκος Καρβέλας είπε: Όσο για το θέμα των χρημάτων, πρόσθεσε ότιΚλείνοντας το παραπάνω ζήτημα, ο Νίκος Καρβέλας τόνισε: «Ανάμεσα σε όσα είπε, ο συνθέτης πήρε θέση υπέρ των ομοφυλόφιλων, που «έχουν κατακρεουργηθεί από την Εκκλησία και τη δημοκρατία» όπως τόνισε. Ωστόσο, ο Νίκος Καρβέλας, τάχθηκε ενάντια της θέλησής τους, να παντρεύονται.
Ειδικότερα, είπε: Αναφερόμενος στην Εκκλησία του σήμερα, ο Νίκος Καρβέλας εξέφρασε τη δυσπιστία του απέναντι στο αν τηρείται το «αγαπάτε αλλήλους» του Χριστού. «».


Κατά τη διάρκεια τη συνέντευξής του, ο Νίκος Καρβέλας έκανε μια εκτενή αναφορά στις γυναίκες, τονίζοντας ότι

Για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα είπε, πιο αναλυτικά:

Τέλος, ο συνθέτης ολοκλήρωσε τα όσα είπε, τονίζοντας ότι οι γυναίκες πρέπει «».
Ειδήσεις σήμερα:

Δημόσιοι υπάλληλοι σε κύκλωμα με μετανάστες και μεταβιβάσεις ακινήτων - Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ η λεία τους

Συγκινημένος ο Πύρρος Δήμας με τον ερχομό της κόρης του - Αυτά είναι τα μετάλλιά μας, είπε


Ακρωτηρίασαν την 20χρονη φοιτήτρια που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα στην Πάτρα

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU