FOUSKA.EU

Close

Δημήτρης Παπάζογλου: Η μητέρα μου με χτυπούσε γιατί φοβόταν μη γίνω ομοφυλόφιλος


επιστροφή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

Δημήτρης Παπάζογλου Ομοφυλόφιλος Ο Δημήτρης Παπάζογλου αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τα επικριτικά σχόλια που άκουγε μετέπειτα, όταν αποφάσισε να γίνει χορευτής.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» τόνισε πως η έλλειψη του πατέρα του, ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

Ο χορογράφος ανέφερε, πιο συγκεκριμένα: «

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία, ο ίδιος περιέγραψε τα επαγγέλματα που έκανε για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειαζόταν, ώστε να μπορέσει να πληρώσει τη σχολή χορού.

Όπως έιπε, δούλεψε ως οικοδόμος και μπογιατζής για να έχει τα χρήματα που χρειαζόταν για να πληρώσει τη σχολή χορού. Ακόμη, τόνισε πως όταν αποφάσισε να γίνει χορευτής, .

Σε άλλο σημείο, ο χορογράφος ρωτήθηκε αν έχει απιστήσει σε σχέση του. Σε αυτό απάντησε: «.

Ακόμη, εξέφρασε τη σκέψη ότι η έλλειψη της πατρικής φιγούρας από τη ζωή του, μπορεί να έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι έλκεται εpωτικά από το ίδιο φύλο. δήλωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο χορογράφος απάντησε στην ερώτηση του ρεπόρτερ, αν τον χτυπούσε η μητέρα του από φόβο μην γίνει ομοφυλόφιλος.

«» είπε συγκεκριμένα.








Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU