FOUSKA.EU

Close

Μπαράζ προκλητικότητας από την αστυνομία σε φεμινιστική πορεία: «Έλα δω ρε μ@λ@κ@» (vid)


Μπαράζ προκλητικότητας από την αστυνομία σε φεμινιστική πορεία: «Έλα δω ρε μ@λ@κ@» (vid)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μπαράζ προκλητικότητας από την αστυνομία σε φεμινιστική πορεία: «Έλα δω ρε μ@λ@κ@» (vid) Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από συλλογικότητες και οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και απλούς πολίτες.

Η χώρα θρηνεί ακόμα μια γυναίκα και μάλιστα σε γυναικοκτονία που συνέβη έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, με τους αστυνομικούς να είναι απλοί θεατές και να ακούνε live την δολοφονία στην τηλεφωνική γραμμή, καθώς το θύμα είχε καλέσει για βοήθεια και η απάντηση που είχε λάβει είναι πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι αστυνομία συνεχίζει να προκαλεί, αφού σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις γυναικοκτονίες στο κέντρο της Αθήνας, αστυνομικός ξεκινάει έντονη συζήτηση με διαδηλώτρια και κάποιος από το πλήθος των συγκεντρωμένων προσπάθησε να την υπερασπιστεί.

Τότε ο αστυνομικός «εξερράγη» πλησίασε προκλητικά τον άνδρα που του απάντησε, του είπε: «Σκάσε ρε μ@λ@κ@ και εσύ από εκεί. Έλα εδώ ρε μ@λ@κ@ να μου τα πεις! Έλα εδώ!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Οι συνάδελφοι του άμεσα προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το σημείο ενώ εκείνος συνέχισε να απειλεί τον πολίτη λέγοντας: «Θα του γ@#^&% τον Χριστό».

Μάλιστα, αντί να φύγει ή έστω να ηρεμήσει, εκείνος ενώ οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν, έψαχνε τον διαδηλωτή για να συνεχίσει την φασαρία.

Η ένταση έληξε απλώς επειδή οι συνάδελφοί του κατέβαλαν προσπάθεια να τον σταματήσουν και να τον απομακρύνουν.

«Ένας τέτοιος δικός σας σκότωσε την κοπέλα»

Σ' ένα άλλο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, από την ίδια συγκέντρωση, μια διαδηλώτρια λέει σε αστυνομικό «δεν μπορούσε να πάει την κοπέλα στο σπίτι» (σ.σ. ο αστυνομικός στο τμήμα πριν από την δολοφονία) κι εκείνος της απάντησε προκλητικά «ένας τέτοιος δικός σας σκότωσε την κοπέλα», εννοώντας πως ήταν αναρχικός, κάτι που δεν έχει καμία σημασία σε μια δολοφονία στην οποία η αστυνομία απλώς παρακολουθούσε.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της διαδήλωσης δεν έλειψαν και τα χτυπήματα -όπως κάθε φορά- από τους άνδρες των ΜΑΤ, αφού -σύμφωνα με βίντεο στο διαδίκτυο- μια κοπέλα χτύπησε στο χέρι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.gazzetta.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU