FOUSKA.EU

Close

Γρηγόρης Βαλτινός: «Είχα τρομερό δίλημμα, το δουλεύω χρόνια...» - Όλα όσα αποκάλυψε για το Famagusta και τον ρόλο του


Γρηγόρης Βαλτινός: «Είχα τρομερό δίλημμα, το δουλεύω χρόνια...» - Όλα όσα αποκάλυψε για το Famagusta και τον ρόλο του

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Για την απολυαναμενώμενη σειρά που θα συμμετάσχει, Famagusta, μίλησε, ο Γρηγόρης Βαλτινός στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όπου βρέθηκε καλεσμένος. Ο ηθοποιος ανέφερε ότι έχει μεγάλο άγχος που θα υποδυθεί ένα ιστορικό πρόσωπο για την εποχή, τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο.

Υπενθυμίζουμε ότι το κουβάρι της ιστορίας του «Famagusta» αρχίζει να ξετυλίγεται με την πρεμιέρα της μεγάλης παραγωγής του MEGA, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 21:00. Ένα μωρό επιβιώνει της τουρκικής αεροπορικής επιδρομής στην Αμμόχωστο το καλοκαίρι του ‘74, αλλά αποχωρίζεται βίαια από την πραγματική του μητέρα (δείτε εδώ τους χαρακτήρες της σειράς).

Όλα όσα αποκάλυψε ο Γρηγόρης Βαλτινός για τον ρόλο του στο Famagusta

«Είναι γυρισμένο με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, είναι εντυπωσιακό το σενάριο, η έρευνα που έχει γίνει γύρω από το σενάριο. Η Βάνα Δημητρίου και ο Κώστας Καπώνης που είναι υπεύθυνος για τα ιστορικά γεγονότα και όλα τα παιδιά είναι συντονισμένοι με έναν τρόπο θαυμαστό.

Δυο μέρες που ήμουν στην Κύπρο και έκανα γυρίσματα, μου έκανε τρομερή εντύπωση το πώς ένα νησί, θα λέγαμε πιο μικρό και από την Ελλάδα, πώς κατάφεραν αυτά τα παιδιά και έφτιαξαν μια τέτοια ιστορία στη μυθοπλασία. Είναι ζηλευτή.

Έχω τρομερό άγχος γιατί είναι ένα πρόσωπο, όπως όλα τα ιστορικά πρόσωπα, το οποίο έχει και αρνητικά και θετικά βάρη επάνω του. Καλούμαι σαν ηθοποιός να ενσαρκώσω ένα ιστορικό πρόσωπο και αυτό είναι τρομερά αγχωτικό για όλους τους ηθοποιούς που το έχουν κάνει. Είχα τρομερό δίλημμα. Το δουλεύω χρόνια. Γιατί πάντα μου λέγανε μοιάζεις με τον Μακάριο, θα κάνεις τον Μακάριο. Έβλεπα ντοκιμαντέρ, λόγους, συνεντεύξεις, συμπεριφορά και είχα ένα δίλημμα αν θα πρέπει να κάνω φωτογραφική αναπαράσταση ή αν θα πρέπει να πιάσω την ψυχή αυτού του ανθρώπου.

Το βασάνισα πάρα πολύ, με βοήθησε πάρα πολύ ο Αντρέας, πήγα την πρώτη μέρα στο γύρισμα και έτρεμα πως θα βγει. Είχα συντροφιά δυο πράγματα που μισώ στο θέατρο, το ένα είναι η κόλλα και το άλλο είναι οι τρίχες. Είχα κόλλα παντού, μέχρι το σβέρκο, την οποία την έτρωγα. Η προετοιμασία του Μακάριου είναι περίπου τέσσερις ώρες. Τέσσερις ώρες κάθε μέρα πριν το γύρισμα» ανέφερε ο ηθοποιός.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU