FOUSKA.EU

Close

Πέτρος Μαντούβαλος: «O Μητσοτάκης βασανίζεται για πάρτη μας και η γυναικοκτονία του τη χαλάει»


Τη φωτεινότητα του μυαλού του έδειξε για άλλη μια φορά ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος. Σήμερα το πρωί της Τετάρτης 3/4, ο κ. Μαντούβαλος (ο οποίος ήταν, διαγράφηκε και επέστρεψε στη ΝΔ πριν λίγα χρόνια) μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ για την δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

To highlight της συμμετοχής του στη συζήτηση είναι ότι η δολοφονία της 28χρονης μεταξύ άλλων είναι κακή γιατί κάνει μεγάλη ζημιά στην κυβερνησάρα και τον πρωθυπουργό, ο οποίος βασανίζεται όλη μέρα πάρτη μας. Όπως καταλάβατε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κάτι σαν τον Ιησού Χριστό που σταυρώθηκε για να μας σώσει.

«Εδώ απέτυχε η αστυνομία στο 100%. Όμως, σε κάποια πράγματα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη.

Εγώ ως Πέτρος Μαντούβαλος πιστεύω… και ο νέος αρχηγό της αστυνομίας και η φυσική ηγεσία, αλλά και τον υπουργό τον οποίο εμπιστεύομαι πολύ για την εμπειρία του για την ευαισθησία του, αλλά στο τέλος τέλος για την κυβέρνηση ρε παιδιά…

Δεν γίνεται να βασανίζεται εκείνος ο πρωθυπουργός να κάνει χίλια πράγματα και να του χαλάει μια στιγμή μια δολοφονία μέσα σε ένα αστυνομικό τμήμα! Αυτό δεν το δέχομαι!»

Δείτε εδώ μετά το 13ο λεπτό:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




Δε θα θέλατε να κάνετε τη ζωή του.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU