FOUSKA.EU

Close

Δημήτρης Σκαρμούτσος σε Φαίη Σκορδά: «Απορώ γιατί το λέμε μαγειρική και δεν το λέμε καυ…α»


Η απορία της Φαίης Σκορδά και η πιπεράτη ατάκα του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Άφωνους άφησε τους πάντες ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κατά τη διάρκεια της στήλης της μαγειρικής. Συγκεκριμένα, ο σεφ έφτιαχνε χταπόδι με κοφτό μακαρόνι και η ομάδα τους Fay’s Time τον πλαισίωσε. Η Φαίη Σκορδά είχε απορία για το πως ο ίδιος βράζει το χταπόδι χωρίς νερό με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να απαντά απηυδισμένος:

«Μερικές φορές απορώ με τον εαυτό μου, που ξυπνώ για να έρθω. Να μείνω στο κρεβάτι και μία χαρά θα περάσω. Δεν μπορώ άλλη προσβολή». Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μην μπορώντας να ολοκληρώσει τη στήλη του όπως θα ήθελε, είπε στον αέρα: «Απορώ γιατί το λέμε μαγειρική και δεν το λέμε καυ…α».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Δείτε όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης στο Instagram του zappit.gr Facebook Twitter

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zappit.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU