FOUSKA.EU

Close

Δημοσιεύτηκαν τα τιμολόγια ρεύματος Απριλίου: Πίνακες, πώς να αλλάξετε εύκολα σε φθηνότερο


Δημοσιεύτηκαν τα τιμολόγια ρεύματος Απριλίου: Πίνακες, πώς να αλλάξετε εύκολα σε φθηνότερο

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τι θα πληρώσουμε τον Απρίλιο. Νέες τιμές ρεύματος, ποιοι χαμογελούν Ανατροπή βόμβα για ηλεκτρικό ρεύμα: Ποιος μεγάλος πάροχος διαλύεται, τι θα γίνει με συνδρομητές

Στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων αναρτήθηκαν τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος για τον Απρίλιο. Πώς συγκρίνετε και να αλλάξετε εύκολα πάροχο για να πάτε σε φθηνότερο;

Τα στοιχεία για τα τιμολόγια ρεύματος Απριλίου έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση https://invoices.rae.gr, ενώ στη σελίδα allazorevma.gr μπορείτε να κάνετε σύγκριση μεταξύ των παρόχων και να επιλέξετε το τιμολόγιο που σας συμφέρει, αλλάζοντας πάροχο εύκολα και γρήγορα.

Κοντά στα επίπεδα του Μαρτίου διαμορφώνονται τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος Απριλίου σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των προμηθευτών, ορισμένοι από τους οποίους προχώρησαν σε αυξήσεις και άλλοι σε μειώσεις.

Πώς θα διαλέξουμε τιμολόγιο ρεύματος από 1η Μαρτίου, τι να κάνουν οι αναποφάσιστοι

Η μετάβαση από το ένα τιμολόγιο ρεύματος στο άλλο όπως και η αλλαγή προμηθευτή είναι ελεύθερη, χωρίς αποζημίωση για τον προμηθευτή, εκτός από όσους έχουν συμβάσεις σταθερής τιμής (μπλε τιμολόγιο), η αποχώρηση από τις οποίες γίνεται με την καταβολή αποζημίωσης για πρόωρη λήξη της σύμβασης.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε πάροχο και να πάτε σε κάποιον άλλο φθηνότερο είναι μέσα από την ιστοσελίδα allazorevma.gr όπου μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα τιμολόγια και τελικά να ολοκληρώσετε την αλλαγή ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα.





Πώς διαμορφώνονται οι χρεώσεις των χρωματιστών τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος

Πράσινα τιμολόγια ρεύματος Οικιακά

Ειδικότερα, τα τιμολόγια του Απριλίου, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής, είναι:

-ΕΛΙΝΟΙΛ 9,06 σεντς ανά κιλοβατώρα.

-Volterra 9,99 σεντς ανά κιλοβατώρα.

-Volton 10,54 σεντς ανά κιλοβατώρα.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δείτε νέες προσφορές έως -50% και 1+1 τώρα στο AB Eshop!

-Solar Energy 10,559 σεντς ανά κιλοβατώρα.

-Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας 10,604 σεντς ανά κιλοβατώρα.

-NRG 10,784 σεντς ανά κιλοβατώρα.

-ΔΕΗ 10,861 σεντς ανά κιλοβατώρα έως 500 κιλοβατώρες και 11,881 οι επόμενες, 8,226 σεντς ανά κιλοβατώρα το νυχτερινό

-Elpedison 11,005 σεντς ανά κιλοβατώρα για τις πρώτες 100 κιλοβατώρες και 11,705 σεντς ανά κιλοβατώρα για τις υπόλοιπες.

-Ζενίθ 11,438 σεντς ανά κιλοβατώρα.

-Ήρων 11,555 σεντς ανά κιλοβατώρα.

– Protergia 11,624 σεντς ανά κιλοβατώρα.

-We Energy 13 σεντς ανά κιλοβατώρα.

-OTE Estate 14,8 σεντς ανά κιλοβατώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΗ ανακοίνωσε μείωση 30-32 % για το σταθερό τιμολόγιο στα 12,3 σεντς ανά κιλοβατώρα για έναν χρόνο επίσης για τις συμβάσεις που θα συναφθούν τον Απρίλιο.

Τα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος για τους οικιακούς χρήστες / ΡΑΕ

Τα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος για τους επαγγελματικούς χρήστες / ΡΑΕ

Τα «μπλε» σταθερά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος / ΡΑΕ

Πώς να αλλάξετε εύκολα πάροχο

Η διαδικασία αλλαγής παρόχου είναι ελεύθερη, χωρίς αποζημίωση για τον προμηθευτή, εκτός από όσους έχουν συμβάσεις σταθερής τιμής (μπλε τιμολόγιο), η αποχώρηση από τις οποίες γίνεται με την καταβολή αποζημίωσης για πρόωρη λήξη της σύμβασης.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε πάροχο και να πάτε σε κάποιον άλλο φθηνότερο είναι μέσα από την ιστοσελίδα allazorevma.gr, όπου μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα τιμολόγια και τελικά να ολοκληρώσετε την αλλαγή ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Public: Μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις. Παραγγείλτε και παραλάβετε εντός 60 λεπτών! Αλλάξτε πάροχο ηλεκτρικου ρεύματος και εξοικονομήστε ως 50%. Κάντε αναζήτηση και συμπληρώστε τη φόρμα δωρεάν! Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.fimes.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU