FOUSKA.EU

Close

Νίκος Καρβέλας: Ένταση στη συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη - Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική, της είπε


επιστροφή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

Νίκος Καρβέλας Νίκη Λυμπεράκη Μεγάλη Εικόνα Ο Νίκος Καρβέλας παραχώρησε χθες μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή « Μεγάλη Εικόνα» που προβλήθηκε ζωντανά στο MEGA, κατά τη διάρκεια της οποίας ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη.

O γνωστός συνθέτης - και πλέον συγγραφέας - μίλησε μεταξύ άλλων για την πολιτική, την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια, ωστόσο υπήρχε ένταση απέναντι στη δημοσιογράφο, απαιτώντας συχνά να μην τον διακόπτει με ερωτήσεις. Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για την εκκλησία, αναφέροντας πως , ενώ σε άλλο σημείο τόνισε πως Ο Νίκος Καρβέλας τα έβαλε μάλιστα και με όσους διαβάζουν Πλάτωνα, λέγοντας πως

Μιλώντας για το πολιτικό τοπίο της χώρας το οποίο αποκάλεσε «βόθρο», η Νίκη Λυμπεράκη ζήτησε περισσότερες διευκρίνισεις για να τεκμηριώσει την άποψή του, προκαλώντας τον εκνευρισμό του.

Ο Νίκος Καρβέλας, σε αυστηρό ύφος τόνισε στη δημοσιογράφο πως δεν θα του υποδεικνύει πώς θα μιλάει, ενώ τόνισε πως η συζήτηση μαζί της είναι

Δείτε το βίντεο

Πιο συγκεκριμένα της είπε: με τη Νίκη Λυμπεράκη να προσθέτει:

συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας.

ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

είπε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας με τη Νίκη Λυμπεράκη να απαντάει:Η ένταση ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Όταν η δημοσιογράφος θέλησε να του υποβάλει μία ερώτηση για το βιβλίο που έγραψε, εκείνος ενοχλήθηκε ξανά. » του είπε η Νίκη Λυμπεράκη με εκείνον να τονίζει: του είπε η δημοσιογράφος με τον Νίκο Καρβέλα να λέει:συμπλήρωσε η Νίκη Λυμπεράκη.
Με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο «Νοοσοφία», ο Νίκος Καρβέλας μίλησε και για τη θρησκεία: τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Καρβέλας, συμπληρώνοντας:


είπε σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του συνέντευξης ο συνθέτης και πρόσθεσε:




Με αφορμή τη «Μουσική για μια ακρωτηριασμένη μπαλαρίνα», ο Νίκος Καρβέλας μίλησε στην Μεγάλη Εικόνα και για τη θέση της γυναίκας και τη δημοκρατία:

και συνέχισε λέγοντας:



Αργότερα, πρόσθεσε: Ο συνθέτης, τραγουδιστής και συγγραφέας μίλησε και για τις σπουδές του στη Νομική, τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε και δεν ασχολήθηκε ποτέ αλλά και το ταλέντο του στη μουσική:

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης σχολίασε πως είναι κουταμάρα να λέει πως νιώθει έφηβος σε αυτή την ηλικία:νέφερε ο Νίκος Καρβέλας.

Νίκος Καρβέλας για τα Τέμπη:
Ο Νίκος Καρβέλας στη συνέντευξή του μίλησε και για την Άννα Βίσση: Ο Νίκος Καρβέλας αναφέρθηκε και στον θεσμό του γάμου, λέγοντας πως έχει παντρευτεί δύο φορές. Για τον γάμο του με την Άννα Βίσση είπε πως ήταν πολύ ρομαντικός τότε και προχώρησε σε θρησκευτικό γάμο σχολιάζοντας πως πρέπει ναγια να παντρευτεί αλλά τογάμο του με την Αννίτα Πάνια, λέγοντας:





Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU