FOUSKA.EU

Close

Χρονικά Αστυνομικής Αχρηστίας: Πώς μια γυναίκα δολοφονήθηκε ακριβώς έξω από ένα ΑΤ


Μια δυστυχώς καθόλου απίστευτη υπόθεση αστυνομικής αχρηστίας εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ (1/4) στους Άγιους Ανάργυρους, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ένας 39χρονος άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του πρακτικά έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, όπου η άτυχη γυναίκα είχε πάει για να τον καταγγείλει και να ζητήσει βοήθεια από την ΕΛΑΣ.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το στόρι έχει ως εξής: Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η 28χρονη μετέβη στο τοπικό ΑΤ έχοντας έναν φίλο της για συνοδεία, προκειμένου να καταγγείλει τον 39χρονο πρώην της επειδή την παρενοχλούσε. Πιο συγκεκριμένα, είχαν χωρίσει από το 2020 αλλά χτες το βράδυ τον είδε να την περιμένει όπως γυρνούσε από έξοδο, οπότε κατέφυγε στο τμήμα. Βασικό κομμάτι της υπόθεσης είναι ότι υπήρχε και προϊστορία: Το 2020 η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό. Μάλιστα, υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του. ​​​​​​

Αδιαφορία, ανικανότητα ή όλα μαζί;

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ (το κρατάμε αυτό), η 28χρονη πήγε στο ΑΤ, έκανε την καταγγελία και ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας για να γυρίσει σπίτι της, επειδή φοβόταν. Υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές για το τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ της κοπέλας και της 22χρονης αξιωματικού υπηρεσίας, οι οποίες όμως συνηγορούν σε κάποια βασικά πράγματα: Η 28χρονη ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει ή ότι δε γίνεται λόγω κανονισμού να τη μεταφέρει περιπολικό στο σπίτι της και παραπέμφθηκε στο να καλέσει την Άμεση Δράση, προκειμένου να έρθουν (άλλοι!) αστυνομικοί στο σημείο. Κοινώς, το κλασικό πράγμα που γίνεται όταν πχ θες να καταγγείλεις μια διάρρηξη αλλά για ένα δυνητικά πολύ πιο σοβαρό περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η αξιωματικός υπηρεσίας υποστηρίζει ότι της πρότεινε να μείνει στο τμήμα για να περιμένει εκεί το περιπολικό. Η 28χρονη στη συνέχεια βγήκε έξω μαζί με τον φίλο της και κάλεσε με το κινητό της το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο (για την ακρίβεια τόσο ταυτόχρονα που η τηλεφωνήτρια φέρεται να άκουσε τη στιγμή του φονικού), ο 39χρονος που την είχε ακολουθήσει ως εκεί της επιτέθηκε, τη μαχαίρωσε και τη σκότωσε. Στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο Γεννηματάς, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Εντέλει και σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε το OPEN, η γυναίκα πέθανε σε απόσταση αναπνοής από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων χωρίς να μπορεί κανείς να την προστατεύσει.

Τόσο κοντά που φαίνεται το φυλάκιο της σκοπιάς του τμήματος:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Όπως καταλαβαίνετε, ένα μείγμα αδιαφορίας και ανεπάρκειας είναι αυτό που κατά πάσα ευθύνεται για τη γυναικοκτονία της 1ης Απριλίου, διότι ανεξάρτητα από το πόσοι ήταν εκεί (4 αστυνομικοί, οι 2 εκτός βάρδιας), οι παρόντες αστυνομικοί δε φαίνεται να πήραν αρκετά στα σοβαρά τα λεγόμενα της κοπέλας και το πόσο άσχημα (και πόσο γρήγορα μπορεί να εξελιχθεί το εν λόγω περιστατικό). Πιο συγκεκριμένα, δεν πήραν καν οι ίδιοι την Άμεση Δράση, ούτε φαίνεται να προσπάθησαν στ’αλήθεια να την κρατήσουν σε ασφαλές σημείο. Η όλη διαχείριση είναι τόσο εξωφρενική που ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό, η οποία διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Θα περιμένουμε με αγωνία το πόρισμα της ΕΔΕ.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU