FOUSKA.EU

Close

Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή: «Αν πάρω μονόπετρο θα βλέπετε μόνο το χέρι μου! Αλλά δε βαριέσαι, μπορεί να...»


Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή: «Αν πάρω μονόπετρο θα βλέπετε μόνο το χέρι μου! Αλλά δε βαριέσαι, μπορεί να...»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 1 Απριλίου, θέλησαν να σχολιάσουν την πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή για το μονόπετρο που της χάρισε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο ταξίδι τους στην Ρώμη (δείτε εδώ το βίντεο).

Η Κατερίνα Καινούργιου, τότε, πήρε τον λόγο και εξήγησε πως τις φαίνονται πολύ περίεργα τα "πεσίματα" των δημοσιογράφων στο αεροδρόμιο, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να της λέει όλο νόημα για την προσωπική της ζωή: «Να σε δω με μονόπετρο και δεν θα σου κάνω πέσιμο. Αλήθεια σου λέω, δεν με νοιάζει καθόλου!».

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η ίδια, στη συνέχεια, του απάντησε: «Αν πάρω μονόπετρο θα είμαι όλη μέρα έτσι, θα βλέπετε μόνο το χέρι μου! Δεν θα δείχνω κάτι άλλο. Αλλά δεν ξέρουμε αν θα γίνει και ποτέ. Αλλά δεν πειράζει, δε βαριέσαι, όλα για κάποιον λόγο γίνονται, μπορεί να πάρω και μόνη μου ένα». Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως κανείς από τους πρώην συντρόφους της μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει στο σημείο να της κάνει δώρο ένα τέτοιο δαχτυλίδι (δείτε εδώ).

Η εξομολόγηση για την κρυοσυντήρηση ωαρίων που έκανε

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την απόφαση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων. Μάλιστα, εξομολογήθηκε με την σειρά της στο πλατό του Super Κατερίνα, πως η δική της πριν από 2 χρόνια, δυστυχώς δεν πήγε όπως θα περίμενε.

«Για να δω πόσα ωάρια έβγαλε κι αν έβγαλε πολλά.... Εγώ δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και έδωσε "πάσα" για να προβληθεί το βίντεο με τις δηλώσεις της.

«Είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Κράτησε 12 ημέρες. Ήθελα κάποιο σύστημα και μια οργάνωση με τα φάρμα και την αγωγή και βέβαια η ωοληψία στην συνέχεια. Υπήρχαν κάποιες διακυμάνσεις γιατί είναι ορμόνες αυτά τα φάρμακα. Αλλά είναι για καλό οπότε το προχωράς. Όσο νωρίτερα το κάνεις τόσο καλύτερα. Από τα 31 έως τα 35 είναι η καλύτερη ηλικία για ποιοτικά ωάρια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις δηλώσεις της, ενώ παράλληλα προβλήθηκε και το βίντεο με τις παρενέργειες στο σώμα της.

Μετά λοιπόν την προβολή του βίντεο δηλώσεων της, η Κατερίνα Καινούργιου πήγε και πάλι το λόγο και αναφέρθηκε στη δική της απόφαση να προχωρήσει στην κρυοσυντήρηση ωαρίων πριν από περίπου 2 χρόνια. Μάλιστα, για την απόφαση της αυτή είχε μιλήσει και την περίοδο εκείνη.

«Εγώ είμαι από τις πρώτες, την έχω κάνει εδώ και δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο. Πρήζεσαι πολύ, έχεις πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις. Μπορεί να χρειαστεί να την κάνεις και δεύτερη φορά. Εγώ την έκανα πιο μεγάλη, η Αλεξάνδρα είναι πιο μικρή», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα, σήμερα Δευτέρα 1/4.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU