FOUSKA.EU

Close

Survivor 2024: Τέσσερις νέες προσθήκες, μαγεία Ροναλντίνιο και στον τάκο η Έλενα Αμανατίδου - Δείτε βίντεο


Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση Γκάνου, ο τραυματισμός της Ασημίνας, ο «ανεπιθύμητος», ο «μισογύνης», ο αγώνας ποδοβόλεϊ και η μάχη για την ασυλία

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Survivor Survivor 2024 Ροναλντίνιο ριάλιτι επιβίωσης Η 8η εβδομάδα στο ξεκίνησε με τους Μαχητές να κάνουν το 1-0 στις ασυλίες, τους Διάσημους να στέλνουν στον τάκο την Έλενα Αμανατίδου, τον να κάνει τα μαγικά του στην άμμο του Άγιου Δομίνικου σε έναν αγώνα ποδοβόλεϊ και τέσσερις νέους παίκτες να μπαίνουν στο του ΣΚΑΙ για να βοηθήσουν τις δύο ομάδες που έχουν τραυματισμούς και περισσότερο τους Κόκκινους που την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν δύο παίκτες, την Όλγα Πηλιάκη λόγω υγείας και τον Νίκο Γκάνο λόγω μονομαχίας.

Το επεισόδιο της Κυριακής ξεκίνησε με τους παίκτες να σχολιάζουν την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου και την παραμονή των συνυποψηφίων του Αλέξη Παππά, Θοδωρή Τουρκογεώργο από τους Διάσημους και Σταμάτη Ταλαδιανό από τους Μαχητές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czebn70g97r5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czebkvkfw42p)
Κλείσιμο Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czebo6myvho1)

Πιο πολύ από την αποχώρηση του Γκάνου φάνηκε πως επηρεάστηκε η Μαρία Αντωνά, η οποία είχε έρθει κοντά με τον τραγουδιστή. Εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας του εξομολογήθηκε πως «όλα δυστυχώς έχουν πάει λάθος για την κόκκινη ομάδα και δεν ξέρουμε πως ακριβώς αυτό θα εξελιχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε ότι αφορά προσωπικά εμένα, εντάξει, η ψυχολογία μου δεν είναι και πάρα πολύ καλή. Το ομολογώ. Τόσο γιατί επανέρχομαι από κάτι δύσκολο που πέρασα με την υγεία μου αλλά και γιατί θα ξαναμπώ εκεί χωρίς τον Νίκο (σ.σ. Γκάνο) που… Δεν ξέρω… Ο Νίκος ήτανε… Ο Νίκος ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμένα και με έχει επηρεάσει πάρα πολύ είναι η αλήθεια η αποχώρηση του. Δεν ξέρω δηλαδή πως θα είναι τα πράγματα και με όλη την κατάσταση αλλά και με το γεγονός ότι λείπει ο Νίκος».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czebzw6kt9x5)

Από την άλλη ο Αλέξης Παππάς μπορεί να παρέμεινε για ακόμα μια εβδομάδα, όμως φαίνεται πως έχει θέματα με την ομάδα του. Μιλώντας στην κάμερα του Survivor πριν από το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έκανα την αναφορά για το θέμα των τριών φορών που βγήκα υποψήφιος για την μονομαχία. Ήταν οι τρεις φορές που βγήκαν άντρες και μέσα στις τρεις συμμετείχα και εγώ. Απ’ ότι φάνηκε για μια ακόμα φορά ήμουν ο MVP που επέλεξα τον στόχο και θεώρησα ότι το πιο λογικό και το πιο δίκαιο θα ήταν αυτή τη φορά, αφού ήμασταν όλοι στα ίδια επίπεδα, να κληρωνόμασταν μεταξύ μας και όποιος επιλεγόταν να έβγαινε και να τρέξει. Αυτό όμως δεν έγινε και νιώθω ανεπιθύμητος στην κόκκινη ομάδα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czebn70g97r5)

Τα προβλήματα όμως για τους Κόκκινους είχαν και συνέχεια, καθώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα έπρεπε να μείνει εκτός αγωνισμάτων για μια εβδομάδα καθώς έσπασε το χέρι της σε πτώση από την βάρκα που την έφερνε από το νησί.

"Το χειρότερο σενάριο, άλλο ένα παράσημο που μου αφήνει αυτό το παιχνίδι, προήλθε από εξωτερικό παράγοντα, τραυματίστηκα εκτός. Η ομάδα μου έχει στεναχωρηθεί, δεν μπορώ να αγωνιστώ" είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czebt7njim4h)

Στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδα οι δύο ομάδες θα είχαν και βοήθεια, με τέσσερις νέους παίκτες να μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Πρόκειται για τους Αναστασία Τσερού, Νίκο Ρικουνάκη, Χριστόφορο Ταξίδη και Ευγενία Μπόρλα τους οποίους ο Γιώργος Λιανός σύστησε στους Survivors.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czecokphyrk1)

Οι Νίκος, Αναστασία και Ευγενία πήγαν στους Κόκκινους και ο Χριστόφορος στους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czecyfeqkd4h)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czecz5h27a2p)

Οι τραυματίες των δύο ομάδων, Φάνης, Σάββας και Ασημίνα, ήταν στους πάγκους για να εμψυχώσουν τους συμπαίκτες τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czed9y9jjxi1)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czed693fd8x5)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czef299tvrfd)

Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν ντέρμπι μέχρι το 6-6, με τους Μπλε όμως να βρίσκουν τον τρόπο να ξεφύγουν στη συνέχεια και να περάσουν μπροστά με 8-7.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czefthohw11t)

Ο Γκιουλέκας έκανε το 9-7 για τους Μαχητές και η Σταυρούλα «καθάρισε» σε 10-7 κόντρα στην Έλενα δίνοντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czefv96py3ox)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czega4hraw3l)


Μετά τον αγώνα ασυλίας ακολούθησε και ένας αγώνας ποδοβόλεϊ με τον Ατζούν να εξήγεί τους κανόνες του παιχνιδιού και να ανακοινώνει πως ο νικητής θα απολάμβανε τσιζκέικ, κοτόπουλο και πάρτι στο Μαϊάμι. Όμως όταν αποκάλυψε ποιος θα αντιμετωπίσει ποιον το έπαθλο άρχισε να φαντάζει όνειρο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czeh5hpthr0x)

Ο Τουρκος παραγωγός του Survivor θα είχε για συμπαίκτη του τον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο και Μπλε και Κόκκινοι θα επέλεγαν μια δυάδα για να τους αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα των τριών σετ. Ακόμα και ένα σετ να κατακτούσαν οι Survivors θα κέρδιζαν το έπαθλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czehgb8qkgv5)

Οι δύο ομάδες επέλεξαν τους Σάββα Γκέντσογλου και Γιώργο Γκιουλέκα, όμως όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον μάγο της μπάλας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czeib03v4tzt)

Ατζούν και Ροναλντίνιο επικράτησαν με 3-0, όμως ο Τούρκος παραγωγός του Survivor έκανε στους ηττημένους το τραπέζι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czeiff446b9d)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czeiq2hfgxe9)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czeir7lfy2b5)

Μπορεί το τραπέζι που τους έκανε ο Ατζούν να ήταν πλούσιο, όμως στους περισσότερους έμεινε η γνωριμία τους με τον Ροναλντίνιο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czej3e3l4bap)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czej5a6iiu1d)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czej6ceik821)

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός στάθηκε στις ποδοσφαιρικές αρετές του Νίκου Γκιουλέκα, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έπαιξε μαζί με τον Ροναλντίνιο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czejhees7wgx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czejg73cmcpt)

Όταν ήρθε η ώρα για την πρώτη ψηφοφορία της εβδομάδας και ο Τζέιμς Καφετζής τοποθετήθηκε για το ποιον περιμένει να ψηφίσουν οι Κόκκινοι προκλήθηκε ένας μικρός χαμός, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να του επιτίθεται λέγοντας πως έχει εμμονή με τις γυναίκες και κυρίως την Μαρία, την Δαλάκα και την ίδια. Ο Τζέιμς απάντησε πως το πρόβλημά του με τις γυναίκες είναι ότι του αρέσουν πολύ περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε και αναρωτήθηκε αν η Ασημίνα το παίζει αρχηγός της ομάδας της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czejj8iodcwp)

Σε ότι αφορά στην ψηφοφορία των Διασήμων, τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Έλενα Αμανατίδου. «Θεωρεί η ομάδα μου ότι αγωνιστικά είμαι η πιο αδύναμη και το σέβομαι. Είμαι λίγο καιρό στο παιχνίδι και ήξερα ότι είναι μειονέκτημα να μπαίνεις στα μέσα του παιχνιδιού» ομολόγησε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια των Διασήμων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czek0gouokeh)






ΣΥΡΙΖΑ: Νικητές και ηττημένοι στο Συνέδριο: Η λήξη των εκλογών από τον Κασσελάκη, η νέα τρόικα και ο Τσίπρας

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Οι περιοχές που θα πληγούν από ισχυρές καταιγίδες - Νέα επιδείνωση την Πέμπτη

Ολη η ρύθμιση για τα εκτός σχεδίου: Ποιοι χτίζουν και ποιοι όχι με τον νέο νόμο

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU