FOUSKA.EU

Close

Survivor 2024 spoiler 28/1: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση



Survivor 2024 spoiler 28/1: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση την Κυριακή;Η αποχώρηση της εβδομάδας από το Survivor 2024 ήταν γυναικεία υπόθεση. Κρίστη Καθαργιά, Όλγα Πηλιάκη, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου ήταν οι υποψήφιες για αποχώρηση.Οι τέσσερις γυναίκες μπήκαν σε δυάδες στις μονομαχίες του Survivor 2024 διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι. Κρίστη και Χρύσα βρέθηκα…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Loading...

Survivor 2024 spoiler 28/1: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση την Κυριακή;

Η αποχώρηση της εβδομάδας από το Survivor 2024 ήταν γυναικεία υπόθεση. Κρίστη Καθαργιά, Όλγα Πηλιάκη, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου ήταν οι υποψήφιες για αποχώρηση.

Οι τέσσερις γυναίκες μπήκαν σε δυάδες στις μονομαχίες του Survivor 2024 διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι. Κρίστη και Χρύσα βρέθηκαν στην τελική φάση με την αγωνία να φτάνει στο κόκκινο.

Η Κρίστη Καθαργιά δεν τα κατάφερε αποχωρώντας από το Survivor 2024.

Survivor 2024 spoiler

Με τις αποχωρήσεις Καθαργιά, Βολικάκη αλλά και την παραμονή της Χρύσας οι Διάσημοι δείχνουν πολλοί ισχυροί.

Έτσι το κρίμα πέφτει στους Μαχητές και ως συνήθως υποψήφιος προς αποχώρηση θα βγει ο συνήθης…ύποπτος, που δεν είναι άλλος από τον Rob!

Survivor 2024 spoiler: Από φίλες εχθροί – Τι συνέβη με Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου

Το πολυσυζητημένο δίδυμο Κατερίνας Δαλάκα – Ασημίνας Χατζηανδρέου, που έχει επανειλημμένα απασχολήσει το reality επιβίωσης, αν και είχε χαράξει ένα κοινό μέτωπο επίθεσης στην αρχή του Survivor 2024, δείχνει ξεκάθαρα ότι άλλαξε γραμμή πλεύσης και τώρα πια τις χωρίζει μια άβυσσος.

Ποιο είναι το παρασκήνιο και τι συνέβη; Ποιος είναι ο λόγος που τα δυο κορίτσια δεν έχουν πια σχέση και γιατί δεν είναι πια φίλες; «Υπάρχει σοβαρός λόγος που έχουν χωρίσει σε αντίπαλα στρατόπεδα και δεν θα ενωθούν ποτέ ξανά» λένε εκείνοι που ξέρουν από πρώτο χέρι και εξηγούν το γιατί… Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Loading...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU