FOUSKA.EU

Close

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: «Μόλις ο Μπάμπης κατάλαβε την θανάσιμη παγίδα έτρεξε στις καλαμιές και…» – Έτσι σκότωσε ο κρεοπώλης τον 31χρονο (video)



Ρεπορτάζ για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο Live News. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ιατροδικαστή Λέων για τα χτυπήματα.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου φαίνεται να πηγαίνει ένα αυτοκίνητο ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Loading...

Ρεπορτάζ για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο Live News. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ιατροδικαστή Λέων για τα χτυπήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου φαίνεται να πηγαίνει ένα αυτοκίνητο ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται παρουσία άλλου ατόμου.

Επιπλέον, στον εντοπισμό του Μπάμπη φαίνεται να βοήθησε πολύ η κεραία που κατέγραψε το σήμα από την απέναντι πλευρά, από την περιοχή της Οβρυά Αχαΐας.

Οι αστυνομικοί έκαναν μία επισταμένη έρευνα και δημιούργησαν ένα τρίγωνο όπου με βάση τα στίγματα είδαν πού μπορεί να είναι ο Μπάμπης.

Αυτό βοήθησε την αστυνομία να εστιάσει στο συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μπάμπης δέχτηκε εννιάβολο ή δωδεκάβολο για αγριογούρουνα πιθανότατα ενώ σύμφωνα με κυνηγούς, μία τέτοια βολή είναι ικανή να σκοτώσει οτιδήποτε. Μάλιστα, όπως λένε, είναι σαν να έχει γαζωθεί από επτά σφαίρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Loading...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU