FOUSKA.EU

Close

Survivor 2024 spoiler 23/01: Έκτακτη ανακοίνωση – Ο παίκτης που αποβάλλεται!



Ο κακός χαμός προκλήθηκε στο χθεσινό 22/1 επεισόδιο του Survivor, όπου μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς κατήγγειλε δημόσια πως ο νέος παίκτης των Μπλε, Σωτήρης Λαμάι, τον απείλησε πως θα τον χτυπήσει.Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξη Παππά, όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Μετά το τέλος αυτού ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό μπροστά στις δυο ομάδες, με τον παρουσιαστή του …

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Loading...

Ο κακός χαμός προκλήθηκε στο χθεσινό 22/1 επεισόδιο του Survivor, όπου μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς κατήγγειλε δημόσια πως ο νέος παίκτης των Μπλε, Σωτήρης Λαμάι, τον απείλησε πως θα τον χτυπήσει.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξη Παππά, όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Μετά το τέλος αυτού ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό μπροστά στις δυο ομάδες, με τον παρουσιαστή του ριάλιτι, Γιώργο Λιανό, να του απαντά πως αυτό θα συζητηθεί στο συμβούλιο του νησιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Loading...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU