FOUSKA.EU

Close

Survivor Spoiler – Αυτοί κερδίζουν απόψε την δεύτερη ασυλία


Survivor Spoiler – Αυτοί κερδίζουν απόψε την δεύτερη ασυλία

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Χθες 21/1 κέρδισαν οι Διάσημοι τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ποιοι θα τα καταφέρουν σήμερα στον δεύτερο εξίσου σημαντικό αγώνα; Ο Rob James Seymour είδε με απογοήτευση για ακόμα μία φορά χθες, το όνομά του να βγαίνει από την κάλπη της ομάδας του.

  • Η είσοδος των νέων Survivors στις ομάδες έφερε νέες ισορροπίες και αντιπαραθέσεις. Απόψε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας κρίνεται στον πόντο! Μια φοβερή αναμέτρηση με δυνατά runs και συνεχείς ανατροπές που κόβουν την ανάσα!

Η ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι δεν έχει τέλος… Ποιοι θα γνωρίσουν την ήττα απόψε στον στίβο μάχης;

Κόκκινοι ή Μπλε θα οδηγηθούν στην κάλπη και ποια ή ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται μέχρι αυτή την ώρα από τον Άγιο Δομίνικο, και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η ομάδα που θα κερδίσει απόψε, Δευτέρα την δεύτερη ασυλία, θα είναι… οι Μαχητές.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU