FOUSKA.EU

Close

Δίκη για την 21χρονη Έμμα: Ο δράστης την κατηγορεί ότι πετάχτηκε μπροστά του! - «Θόλωσα και την εγκατέλειψα»


«Δε συμβαίνει κάθε ημέρα να χτυπάμε ανθρώπους να ξέρω τι να κάνω» είπε, με την πρόεδρο να απαντά: «Είναι θέμα ανθρωπιάς και όχι γνώσεων!» - «Ηρθα από την Αλβανία πριν 13 χρόνια και δεν είχα χαρτιά»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Θεσσαλονίκη Απολογία , είπε στην απολογία του ο 27χρονος κατηγορούμενος που χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Εγνατία, πέρσι τον Νοέμβριο.

Ο 27χρονος που κάθεται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κατηγορείται για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της νεαρής κοπέλας.

Στην απολογία του υποστήριξε ότι η 21χρονη πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά, στο ύψος της Καμάρας, την ώρα που κινείτο με ταχύτητα κάτω των 60 χιλιομέτρων και προσπάθησε να αντιδράσει πατώντας φρένο και στρίβοντας το τιμόνι, όμως το αυτοκίνητο ολίσθησε και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

«Λυπάμαι για ό,τι έγινε», είπε στην αρχή της απολογίας του και περιέγραψε ότι ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία πριν από 13χρονια, δεν είχε νόμιμα έγραφα παραμονής, ούτε δίπλωμα οδήγησης.

, ανέφερε.

Μιλώντας για τις συνθήκες της φονικής παράσυρσης ανέφερε ότι ήταν σταματημένος στα φανάρια που βρίσκονται στο πανεπιστήμιο και ξεκίνησε με πράσινο, ενώ όταν είδε την άτυχη Έμμα δε μπορούσε να την αποφύγει.

, ανέφερε.

, σημείωσε.

Σχετικά με την απόφασή του να εγκαταλείψει το θύμα και να φύγει από το σημείο, ανέφερε ότι ταράχθηκε καθώς δεν ήξερε τι πρέπει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις. ., είπε με τη σειρά του.

Κλείσιμο Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν έβαλε ποτέ όπισθεν στο αυτοκίνητο αλλά πάτησε γκάζι για να φύγει, ενώ κατάλαβε ότι ήταν «πειραγμένο» μετά την παράσυρση.

.

Σε άλλο σημείο της απολογίας του ο 27χρονος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της Εμμας.

Η δίκη συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα:




Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU