FOUSKA.EU

Close

«Ο 17χρονος έκανε το όπλο να πυροβολήσει» είπε ο 40χρονος αστυνομικός που τον σκότωσε


Το γνωστό πλέον τροπάριο της σκανδάλης που πατιέται από αυτούς που πυροβολήθηκαν επικαλέστηκε ο 40χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο στο Λεοντάρι Βοιωτίας. Στην απολογία του, ο άνδρ ...

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το γνωστό πλέον τροπάριο της σκανδάλης που πατιέται από αυτούς που πυροβολήθηκαν επικαλέστηκε ο 40χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο στο Λεοντάρι Βοιωτίας. Στην απολογία του, ο άνδρας της ΕΛΑΣ είπε ότι πρακτικά ήταν ένα ατύχημα, για το οποίο όμως φταίει ο σκοτωμένος Χρήστος Μιχαλόπουλος. Επίσης, ο αστυνομικός, οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και της χρήσης όπλου του αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Φυσικά, ο αστυνομικός προσπάθησε επίσης να τεκμηριώσει ότι ο 17χρονος μαθητής νυχτερινού λυκείου ήταν επικίνδυνος:

«Αφού άνοιξα την πόρτα του οδηγού, είδα έναν άνδρα χωρίς να μπορέσω να διακρίνω την ηλικία του αλλά ο οποίος είχε στοιχεία επικινδυνότητας, όπως αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός το οποίο προέκυψε αργότερα κατά τη έρευνα στο αυτοκίνητο.

Στην ανοιχτή θήκη της πόρτας του οδηγού βρέθηκε ένα επικίνδυνο όπλο με μεγάλη λάμα, όπως αποδεικνύεται και από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί ενώ στην ανοιχτή θήκη της πόρτας του συνοδηγού υπήρχε ένα μεγάλο κατσαβίδι το οποίο είναι εντελώς άσχετο από την ηλικία και τις καθημερινές ενασχολήσεις του θύματος.»

Είναι γνωστό ότι εκτός από το όπλο με τη λάμα (που κανένας δεν κρατούσε) έπρεπε να αναφερθεί και το κατσαβίδι, ένα εργαλείο που ποτέ δεν συναντάται σε αυτοκίνητα. Όμως το πιο σημαντικό ήταν η εξήγηση για το πως τελικά έπεσε ο πυροβολισμός:

«…κρατώντας στο δεξί μου χέρι το υπηρεσιακό μου όπλο επανειλημμένα φώναζα “Αστυνομία κατέβα κάτω“. Με το αριστερό μου χέρι άρπαξα τον αείμνηστο από τον δεξιό ώμο, σκύβοντας μέσα στο αυτοκίνητο, αφού αντιστεκόταν και αρνιόταν να εξέλθει του αυτοκινήτου”.

Σε αυτό το σημείο ο αείμνηστος είχε πλέον με το επάνω μέρος του σώματός του στραφεί σε μία θεση με κλίση αριστερά εμπρός – σκύψιμο και ενώ το δεξί μου χέρι, που κρατούσε το όπλο βρισκόταν πολύ κοντά σε απόσταση περίπου 50-60 εκατοστών από το σώμα του αείμνηστου μλεσα στο αυτοκίνητο, ενώ συγχρόνως συνέχισα να τον τραβώ από τον ώμο για να τον βγάλω έξω, σε εκείνο το χρονικό σημείο που το σώμα του κινούμενο πλησίασε το δεξί μου χέρι, εκείνος πιθανότατα, από φόβο, λόγω του ότι το όπλο ήταν πολύ κοντά του, έκανε τη μοιραία κίνηση με το εξωτερικό μέρος της παλάμης του, και φέρνοντας το χέρι του μπροστά στην κάνη, απώθησε με βίαιο τρόπο το όπλο μου, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει…»

Στην Ελλάδα οι νεκροί από σφαίρες αστυνομικών αυτοπυροβολούνται, it is known.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU