FOUSKA.EU

Close

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι πολύ καλός και πολύ δοτικός σύντροφος-Συναισθηματικά είμαι πολύ κολλημένος με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο»



Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την ιδιαίτερη σύνδεση που έχει με έναν άνθρωπο τα τελευταία χρόνια.Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα φρόντιζα να κάνω την ζωή μου τόσο ενδιαφέρουσα και γεμάτη με φίλους, με εξόδους, με κοινωνική ζωή, με προσφορά. Όχι μόνο προσφορά προς τους ανθρώπους αλλά προσφορά προς το περιβάλλον, προς…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Loading...

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την ιδιαίτερη σύνδεση που έχει με έναν άνθρωπο τα τελευταία χρόνια.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα φρόντιζα να κάνω την ζωή μου τόσο ενδιαφέρουσα και γεμάτη με φίλους, με εξόδους, με κοινωνική ζωή, με προσφορά. Όχι μόνο προσφορά προς τους ανθρώπους αλλά προσφορά προς το περιβάλλον, προς τα ζώα, σε χίλια πράγματα. Θέλω να αφήσω μια καλή αύρα ενός ανθρώπου που έτρεχε μόνο για το καλό. Αυτό».

«Αυτό είναι όλο ή είναι και λίγο ότι αποφεύγεις να έρθεις αντιμέτωπος, ξέρεις, με την ησυχία του εαυτού σου;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια για να απαντήσει ο καλεσμένος της ως εξής. «Όχι. Αυτή η ώρα που λες, που την ξέρω πολύ καλά, είναι η ώρα της θάλασσας. Εκείνη την ώρα που κάνω μπάνιο, σκέφτομαι «μήπως θα ήταν καλύτερα να έχω έναν σύντροφο και να μην τρέχω για όλα αυτά;». Αλλά αφού δεν τον έχω… Βεβαίως και είναι μέσα στους στόχους της ζωής μου, όχι ότι δεν έχω περάσει ωραίες σχέσεις, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ η συντροφικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Loading...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU