FOUSKA.EU

Close

ΔΕΝ ξετρελάθηκε με την τεσσάρα του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ο Ντέμης, μάλλον έπρεπε να βάλει 12 για να το πείσει


abaluben NEA

ΔΕΝ ξετρελάθηκε με την τεσσάρα του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ο Ντέμης, μάλλον έπρεπε να βάλει 12 για να το πείσει

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Κάπως αυστηρός με τον ξάδερφο

THE NEWSROOM

9 ώρες

Η εμφάνιση και η νίκη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ενθουσίασε ΟΛΗ την Ελλάδα. Ή μήπως όχι όλη; Ο Ντέμης Νικολαΐδης μάλλον δεν περίμενε κάτι καλύτερο από την ομάδα του Λουτσέσκου. Παρά τα τέσσερα γκολ, ο Ντέμης εξήγησε πως δεν είναι τόσο η εικόνα του ΠΑΟΚ που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα, όσο εκείνη του Ολυμπιακού.

«Την προηγούμενη αγωνιστική το γεγονός ότι κέρδισε η ΑΕΚ τόσο εύκολα τον ΠΑΟΚ, δεν στάθηκα στην καλή εμφάνιση της ΑΕΚ, μου έκανε εντύπωση η κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με τον αντίπαλο. Κάτι παρόμοιο θα πω και τώρα. Δεν με συγκινούν εμένα τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ και η τεράστια νίκη. Δεν θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έκανε τρομερή εμφάνιση στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ».

Φαίνεται πως ο legend της ΑΕΚ έχει υψηλές απαιτήσεις από τον ΠΑΟΚ που όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε πριν μερικές βδομάδες θεωρεί ξάδερφο, άρα οικογένεια. Η αλήθεια είναι ότι με τα συγγενικά μας πρόσωπα συχνά γινόμαστε περισσότερο αυστηροί, αλλά νομίζουμε πως εδώ ο Ντέμης το παράκανε. Τι λέτε κι εσείς;

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU