FOUSKA.EU

Close

Μαρίνα Σάττι στέλνει η Ελλάδα στη Eurovision για να διδάξει την Ευρώπη φασεϊσμό


Είναι επίσημο, αγαπητές φίλες και φίλοι. Φέτος είναι η 68η Eurovision, αλλά και η 50η για τη χώρα μας, διότι η πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό έγινε το 1974. Η εκλεκτή της χώρα μας για αυτή την λαμπρή επέτειο είναιι η ...

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Είναι επίσημο, αγαπητές φίλες και φίλοι. Φέτος είναι η 68η Eurovision, αλλά και η 50η για τη χώρα μας, διότι η πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό έγινε το 1974. Η εκλεκτή της χώρα μας για αυτή την λαμπρή επέτειο είναιι η Μαρίνα Σάττι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τραγουδίστρια/παραγωγός/χορεύτρια/M.I.A. της Μεσογείου δέχτηκε με χαρά την πρόταση και θα είναι αυτή που θα πάει για λογαριασμό μας το Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

Να πούμε εδώ ότι δεν έχει λήξει ακόμη το με ποιο κομμάτι θα πάει εκεί, αν και εμείς ελπίζουμε να είναι κάτι κλαρινοτράπ. Όπως όλα δείχνουν, η ΕΡΤ και η δισκογραφική της εταιρεία Golden Records και Minos EMI είναι ανοιχτές σε προτάσεις, οπότε όλοι οι ενδιαφερόμενοι τραγουδοποιοί μπορούν να στείλουν από αύριο 25 Οκτωβρίου και μέχρι την 1η Δεκεμβρίου το υλικό τους στο email [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟΥΚΟΥΤΟΥ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU