FOUSKA.EU

Close

«Θέλω να βρω έναν γκόμενο γιατρό» – Εκκωφαντική δήλωση από την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα



Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο, που γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια μέσα από την παρουσία της στις εκπομπές με το στοιχείο, που την χαρακτηρίζει πιο πολύ από κάθε άλλο να είναι αυτό της ειλικρίνειας.Είναι γνωστό, πως η παρουσιάστρια εκθέτει με μεγάλη άνεση στο κοινό, αλλά και στους συναδέλφους της κομμάτια της προσωπικής της ζωής, είτε αυτά έχουν να κάνουν με μία ευτυχισμένη φάση ζωής τη…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Loading...

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο, που γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια μέσα από την παρουσία της στις εκπομπές με το στοιχείο, που την χαρακτηρίζει πιο πολύ από κάθε άλλο να είναι αυτό της ειλικρίνειας.

Είναι γνωστό, πως η παρουσιάστρια εκθέτει με μεγάλη άνεση στο κοινό, αλλά και στους συναδέλφους της κομμάτια της προσωπικής της ζωής, είτε αυτά έχουν να κάνουν με μία ευτυχισμένη φάση ζωής της, είτε και μία λιγότερο καλή.

Την Τρίτη (9/10) λοιπόν, η ίδια μέσα από το Super Κατερίνα πήρε το λόγο μετά την πρόσφατη παρεξήγηση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και ανέφερε, πως θα θέλει να είναι ο τύπος του άνδρα, που αναζητάει!

Η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για τον σύντροφό που θέλει στο πλευρό της

«Εγώ προσωπικά εδώ, που είμαι θέλω να έναν γιατρό, χρειάζομαι έναν γιατρό. Στη ζωή μου θέλω να βρω έναν γκόμενο γιατρό. Θέλω να ασχολούμαι μόνο με γιατρούς, έναν γιατρό στο σπίτι από όλα αυτά, που ζω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Loading...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU