FOUSKA.EU

Close

Ρούλα Πισπιρίγκου – Πήρε στα χέρια της το αποφυλακιστήριο για την προσωρινή κράτηση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας


Ρούλα Πισπιρίγκου – Πήρε στα χέρια της το αποφυλακιστήριο για την προσωρινή κράτηση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το αποφυλακιστήριο για την προσωρινή κράτηση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας έχει από χθες στα χέρια της η μητέρα από την Πάτρα.
Ωστόσο δεν πρόκειται να βγει σύντομα από τη φυλακή και σίγουρα όχι πριν ολοκληρωθεί η δίκη για τον θάνατο του πρώτου της παιδιού.

Όπως εξήγησε η Ρούλα Κουσκουρή στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» πέρασε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης, όμως παραμένει στη φυλακή, καθώς έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη και για τις δολοφονίες των δύο άλλων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.
Παρ’ όλ’ αυτά, η δεύτερη προσωρινή κράτηση ισχύει για έξι ακόμα μήνες, που σημαίνει ότι το δεύτερο δικαστήριο για τον θάνατο των δύο κοριτσιών θα πρέπει να επιταχύνει τους ρυθμούς του, στην περίπτωση που η μητέρα αθωωθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πάντως, όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση, αύριο αναμένεται να καταθέσει ο κ. Α. Τσατσάκης ως μάρτυρας ειδικών γνώσεων και την Πέμπτη θα καταθέσει εκ νέου ο κ. Ράικος, ο οποίος ήταν εκείνος που εντόπισε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Η υπεράσπιση της μητέρας αναμένει επίσης απάντηση στο αίτημα για αποστολή του αίματος που έλεγξε ο κ. Ράικος στον κ. Τσατσάκη, ώστε ο δεύτερος να αναλάβει πλέον τεχνικός σύμβουλος της κατηγορουμένης. Ανάλογα με την απάντηση στο αίτημα αυτό θα κριθεί αν την επόμενη εβδομάδα θα απολογηθεί η μητέρα από την Πάτρα.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU