FOUSKA.EU

Close

Θεσσαλονίκη: 12χρονη έσβησε τσιγάρο πάνω στο στήθος 13χρονης - «Έγινε για το φιλί ενός αγοριού»


Θεσσαλονίκη: 12χρονη έσβησε τσιγάρο πάνω στο στήθος 13χρονης - «Έγινε για το φιλί ενός αγοριού»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Νέες δηλώσεις έκανε η μητέρα της 13χρονης από τη Θεσσαλονίκη στην οποία έσβησε ένα τσιγάρο στο στήθος μια 12χρονη και δήλωσε πως όλα ξεκίνησαν για ένα φιλί που της έδωσε το πρώην αγόρι της.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή Live News και δήλωσε πως «έγινε μία παρεξήγηση ανάμεσά τους για ένα αγόρι. Αυτό το παιδί είναι στην κοινή παρέα, φεύγοντας αγκάλιασε την κόρη μου, όπως αγκαλιάζονται τα παιδιά και της έδωσε φιλί στο μάγουλο, γιατί είναι φίλοι. Αυτός είναι ο πρώην της παραβατικής». Ενώ, άγρια συμπλοκή ανηλίκων σημειώθηκε στην Κηφισιά.

«Χθες στις 6 παρά 10 το απόγευμα, έγινε στα πλατανάκια της Ευκαρπίας, εκεί που μαζεύονται πάρα πολλά παιδιά. Της έδωσε ραντεβού στις 6. Πήγε η (…) και ξεκίνησε να της φωνάζει, να την βρίζει, τι έκανες, πήγαινε προς το μέρος της απειλητικά. Τα υπόλοιπα φιλαράκια της ήταν από πίσω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Μόλις τελείωσε το τσιγάρο του το 12χρονο παιδί το έσβησε πάνω στο στήθος της. Επιτέθηκε, πήγε να την χτυπήσει, η (…) άρχισε να τρέχει», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σημείωσε ότι «παίρνει το παιδί μου και μου λέει κλαίγοντας “μαμά τρέξε, με έκαψε με το τσιγάρο, θα με σκοτώσει”. Εγώ έφυγα, ο σύζυγος χωρίς μπλούζα κι εγώ χωρίς παπούτσια. Αυτή γελούσε, φώναζε “την έκαψα με τσιγάρο, χαχα την έκαψα με τσιγάρο”».

Δείτε το ρεπορτάζ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Για την υπόθεση, έχουν καταθέσει μήνυση οι γονείς του 13χρονου προς την οικογένεια της 15χρονης, ενώ έδωσαν κατάθεση και σε αστυνομικούς.

Η 15χρονη σφίγγει από τον λαιμό τον 13χρονο ενώ τον βαράει στο κεφάλι. Τα άλλα δύο άτομα που τραβούν βίντεο, γελούν με το περιστατικό, ενώ το ένα ζητάει να συνεχιστεί.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU