FOUSKA.EU

Close

Γιώργος Αγγελόπουλος- Πότε και που θα γίνει η κηδεία της μητέρας του;


Γιώργος Αγγελόπουλος- Πότε και που θα γίνει η κηδεία της μητέρας του;

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

O Γιώργος Αγγελόπουλος βιώνει ένα γολγοθά, καθώς έφυγε από την ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα, Ράνια, λίγες μόλις ώρες μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

  • Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή στο Instagram ο ίδιος ο Ντάνος, γράφοντας: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο, μάνα μου».

Όσον αφορά τώρα το πότε και πού θα γίνει η κηδεία της μητέρας του μαθαίνω ότι η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή στη Σκιάθο.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU