FOUSKA.EU

Close

"Ο πρώτος από εμάς" - Ποιοι είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΑΝΤ1


"Ο πρώτος από εμάς" - Ποιοι είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η νέα σειρά του ANT1, "Ο Πρώτος από εμάς", που θα μας γεμίσει ποικίλα συναισθήματα, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτώβρη στις 22:30 (δείτε εδώ το σχετικό τρέιλερ).

Γράφει η Γιώτα Πεπαρίδη...,

Τι θα δούμε στη σειρά του ΑΝΤ1 "Ο πρώτος από εμάς"1;

Η σειρά του ΑΝΤ1 αποτελεί ένα ταξίδι αναζήτησης κατά μια έννοια. Μέσα από τους χαρακτήρες και την πλοκή θα κληθούμε ως τηλεθεατές να απαντήσουμε σε μεγάλα ερωτήματα, όπως "Έχω πραγματοποιήσει τα όνειρά μου;", "Έχω ζήσει όσα ήθελα να ζήσω;", "Κάνω αυτό που "θέλω" ή αυτό που "πρέπει";".

Η νέα δραματική κομεντί, "Ο Πρώτος από εμάς" είναι μία ωδή στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα , τα οποία δεν εκπληρώθηκαν ποτέ, αλλά και σε αυτά που δεν προσπαθήσαμε. Η ιστορία ακολουθεί έξι φίλους σε αυτό το δρόμο αποδοχής και συνειδητοποίησης.

Ένα βράδυ οι έξι φίλοι βγαίνουν και κατά τη διάρκεια της της νυχτερινής εξόδου, ο ένας καταρρέει. Ο Άλκης πέφτει μπροστά στους φίλους του και οδηγείται στο νοσοκομείο. Εκεί θα διαπιστώσει, πως είναι άρρωστος και θα πρέπει να ανέβει τη δική του ανηφόρα. Στο πλευρό του θα έχει δίπλα του τους φίλους του, για να τον στηρίζουν. Αυτή η δοκιμασία θα τους δείξει την αβεβαιότητα της ζωής θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τα "θέλω" τους, αλλά και ολόκληρο το "είναι" τους.

Οι χαρακτήρες της σειράς του ΑΝΤ1 "Ο Πρώτος από εμάς"

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν είναι: ο Μάριος Αθανασίου, η Λένα Δροσάκη, η Βίβιαν Κοντομάρη, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης (παρατίθοτονται με αλφαβητική σειρά).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Μάριος Αθανασίου)

Ο Φίλιππος είναι ο λογικός της παρέας. Είναι ο επιτυχημένος αρχιτέκτονας, ο τέλειος σύζυγος και ο ιδανικός οικογενειάρχης. "Είναι ο σωστός" και έχει κολλήσει στο μοντέλο του επιτυχημένου για τους υπόλοιπους. Ζει μέσα από τα πρέπει και τα στερεότυπα, χωρίς να διεκδικεί αυτό που θα τον κάνει ευτυχισμένο, παρόλο που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είναι αυτό που χρειάζεται.

'Ο Πρώτος από εμάς' ΑΝΤ1

ΕΛΕΝΑ (Λένα Δροσάκη)

Η Έλενα είναι χειραφετημένη, αυτόνομη, υπέρ της γυναικείας ανεξαρτησίας. Είναι κοινωνική και εξωστρεφής, ενώ θέλει να γίνει μητέρα. Αν και το βιολογικό της ρολόι έχει χτυπήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, οι πιθανότητες μειώνονται. Όμως είναι αποφασισμένη να φέρει σε πέρας το στόχο της.

Ποιοι παίζουν στο 'Ο Πρώτος από εμάς'

ΣΟΦΙΑ (Βίβιαν Κοντομάρη)

Η Σοφία είναι η αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα. Είναι νοικοκυρά και ασχολείται αποκλειστικά με τις ανάγκες του επί χρόνια σύζυγού της Κοσμά και του γιού της Πάρη, παραμελώντας τις δικές της ανάγκες. Η ασθένεια του φίλου της θα την κάνει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα και να θέσει να θέσει νέα θεμέλια στο γάμο της.

Πότε αρχίζει το 'Ο Πρώτος από εμάς'

ΚΑΤΙΑ (Αθηνά Οικονομάκου)

Η Κάτια είναι μεταφράστρια σε μία εκδοτική εταιρία. Έχει χιούμορ, καλό γούστο και της αρέσει να βγαίνει με τις φίλες της. Είναι ρομαντική, έξυπνη, αλλά και ατίθαση. Προτιμάει να αφήνει του άλλους να μιλάνε και εκείνη να ακούει. Η ασθένεια του Άλκη θα της αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

Χαρακτήρες της σειράς 'ο πρώτος από εμάς'

ΝΙΚΟΛΑΣ (Γιάννης Τσιμιτσέλης)

Ο Νικόλας έχει όλα αυτά που θα ήθελε ο κάθε άνδρας. Είναι ωραίος, έχει λεφτά επιχειρήσεις και πολλές εφήμερες εpωτικές σχέσεις. Είναι ο αμετανόητος εργένης που θέλει κρύβει την ευαισθησία του και το συναισθηματισμό του πίσω από την εμφάνισή του. Η κατάσταση της υγείας του Άλκη θα τον ταρακουνήσει και θα τον κάνει να δώσει μια υπόσχεση και να προσπαθήσει να βρει τη ευτυχία.

νέα σειρά ΑΝΤ1

ΑΛΚΗΣ (Σπύρος Χατζηαγγελάκης)

Ο Άλκης θα δει να έρχονται στη ζωή του τα πάνω- κάτω. Το πρόβλημα της υγείας του θα τον αλλάξει και αυτόν σε μεγαλύτερο βαθμό από τους υπόλοιπους. Είναι δοτικός και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες. Ως ψυχολόγος προσπαθεί να έχει την παρέα ενωμένη, ενώ λατρεύει το τρέξιμο. Θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους φίλους του, καθώς θα τρέχει για τη δυσκολότερη κούρσα ζωής του.

Τι είναι το 'Ο Πρώτος από εμάς'

Ακόμη στους συντελεστές της σειράς θα δούμε: το Γιάννη Δρακόπουλο, τον Αντώνη Γιαννακό, την Εύα Κοτανίδη, την Κωνσταντίνα Τάκαλου, κ.ά.

Τη σκηνοθ8εσία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος.

Τη διασκευή του σεναρίου κάνουν ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Τελτζίδης.

Σε ρόλους κλειδιά θα δούμε το Γιάννη Βούρο και τον Κώστα Φαλελάκη.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU