FOUSKA.EU

Close

Δήμητρα Βαμβακούση: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγες ημέρες πριν το γάμο τους


Δήμητρα Βαμβακούση: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγες ημέρες πριν το γάμο τους

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μπορεί να μετρούν μόνο ένα χρόνο σχέσης, ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Δήμητρα Βαμβακούση πήραν την απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το προσκλητήριο έχει δημοσιεύσει ήδη ο κουμπάρος τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε το εδώ).

Ο γάμος θα είναι ανοιχτός και οι καλεσμένοι (οι οποίο θα είναι περίπου 600) έχουν λάβει το προσκλητήριο ηλεκτρονικά. Η Δήμητρα έχει ήδη επιλέξει νυφικό (δείτε τις δηλώσεις της) και ο Ντάνος κοστούμι (δείτε τι θα φορέσει).

Πολλά σχόλια έχουν γίνει σχετικά με τους καλεσμένους καθώς εκτός του ότι είναι πάρα πολλοί, έχουν προσκαλέσει και πρόσωπα που δεν γνωρίζουν. Όπως για παράδειγμα η Μπέττυ Μαγγίρα, η Σία Κοσιώνη κ.α. Δυο πρόσωπα ωστόσο που πολλοί περίμεναν πως δεν έχουν λάβει ακόμη προσκλητήριο - δείτε ποιοι.

Η τρυφερή ανάρτηση της Βαμβακούση για τον Αγγελόπουλο

Το ζευγάρι ετοιμάζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο τους, με την Δήμητρα Βαμβακούση να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλου στο προφίλ της στο Instagram.

«Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια. Αν και ακόμα σε γνωρίζω», διαβάζοντας το βιβλίο του.

Δήμητρα Βαμβακούση Γιώργος Αγγελόπουλος γάμος

Για ποιο λόγο καθυστέρησαν οι πρόβες τους

Το ζευγάρι θα παντρευτεί την Κυριακή 24/9 στους Αγίους Ισιδώρους και ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastatStar και στη Μυρσίνη Κοντού αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. Επίσης, έκανε γνωστό το λόγο που καθυστέρησαν οι πρόβες, αφού η μητέρα του είναι ασθενής.

«Ευχόμαστε να έρθει αυτή η άγια στιγμή του γάμου, 24 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάζουμε τώρα τις πρόβες, οι οποίες όμως έχουν καθυστερήσει γιατί είναι ασθενής η μητέρα του», αποκάλυψε.

«Έχει κάποιες προτιμήσεις, δεν έχει καταλήξει ακόμα ελπίζω αυτή την εβδομάδα να αποφασίσει γιατί αλλιώς θα πάει γuμvός. Θα επιμεληθώ τα πάντα, παπούτσια, πουκάμισα, ζωνάρια, παπιγιόν. Στις πρόβες έρχεται μόνος του, γιατί όπως εμείς δεν βλέπουμε το νυφικό έτσι και εκείνη δεν πρέπει έρθει», συνέχισε.

«Σε ένα γάμο που είναι ένα γεγονός showbiz, πιστεύω είναι λογικό να πάνε και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι προσωπικά, γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους», ολοκλήρωσε.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU