FOUSKA.EU

Close

Κάτοικος ν. Λάρισας: «Με έβαλαν να πληρώσω 8 ευρώ διόδια για να πάρω νερό»


Το φετινό νέο τρεντ με τα διόδια που δεν κλείνουν ό,τι κι αν συμβαίνει τριγύρω τους (1, 2) μας θύμισε η αγανακτισμένη ανάρτηση μιας γυναίκας από το χωριό Σοφό της Λάρισας στα social media. Σύμφωνα με την καταγγελία της κ. Χριστίνας, της ζητήθηκε το πλήρες αντίτιμο των διοδίων (8 ευρώ) για να πάει ως τη Λάρισα και να πάρει νερό και φαγητό.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Επίσης, κατήγγειλε ότι ο δήμος Κιλελέρ δεν βοήθησε καθόλου τους πολίτες ούτε με οδηγίες, ούτε με διανομή φαγητού και νερού:

«Μου ζήτησαν να πληρώσω διόδια δύο φορές, 4 και 4 ευρώ.

Σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε, χωρίς να έχουμε στάλα νερό στα σπίτια μας, να μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα διόδια; Δηλαδή αυτό ξέρετε να το κάνετε; Για να μας φέρετε νερό και φαγητό δεν ξέρατε;

Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ξέρατε από χθες ότι υπήρχε δρόμος και δεν κάνατε τίποτα να ενημερώσετε τον κόσμο να πάει να πάρει ένα πιάτο φαγητό. Υπάρχουν μικρά παιδιά, το γνωρίζετε;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Εντωμεταξύ, κάτοικος της Λάρισας (της πόλης) κατήγγειλε ότι οι τοπικοί έμποροι πουλάνε την εξάδα τα νερά σε διπλάσια τιμή από το κανονικό:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΘΑ ΔΙΟΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU