FOUSKA.EU

Close

Αφήνει το Γιώργο Παπαδάκη η Μαρία Αναστασοπούλου - Ανακοινώθηκε η απόφαση για το Καλημέρα Ελλάδα


Αφήνει το Γιώργο Παπαδάκη η Μαρία Αναστασοπούλου - Ανακοινώθηκε η απόφαση για το Καλημέρα Ελλάδα

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Την Κυριακή 11/6 η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι με τη δημοσιογράφο να μιλάει για την πορεία των επαγγελματικών της, που ομολογουμένως έχει φοβερή άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Η δημοσιογράφος βρίσκεται στον ΑΝΤ1 καθημερινά κάθε πρωί στο Καλημέρα Ελλάδα και τελευταία ξεκίνησε τη δική της βραδινή εκπομπή, την Αρένα (δείτε εδώ πως τα πήγε το πρόγραμμα σε νούμερα στην πρεμιέρα).

Όπως είναι γνωστό, η Αναστασοπούλου ξυπνάει από τις 3 τα ξημερώματα για να είναι στο Καλημέρα Ελλάδα, επομένως τη μία ημέρα, που κάνει το βραδινό δε θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ξυπνήματος της επόμενης ημέρας.

Η ανακοίνωση της Μαρίας Αναστασοπούλου για το μέλλον της στο Καλημέρα Ελλάδα

«Όταν τα έχει φέρει έτσι η ζωή και είσαι με έναν άνθρωπο που έχετε το ίδιο πρόγραμμα, είναι όλα λίγο πιο εύκολα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να βγαίνουμε σε έξαλλα πάρτι στην καθημερινότητά μας, αλλά μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις Παρασκευή και Σάββατο. Βρίσκουμε διεξόδους δηλαδή...

Όταν κάνω την Αρένα το βράδυ δε θα πηγαίνω στον Παπαδάκη το πρωί. Ξέρεις τι γίνεται φεύγουμε από την Αρένα 2 η ώρα το πρωί κλείνει η Αρένα...εγώ κανονικά ξυπνάω στις 2:55. Δε γίνεται δυστυχώς. Κοιμάμαι 9-9.30 και δεν προλαβαίνω να δω τίποτα από τα πρωινά, που βλέπει ο κανονικός κόσμος και έχουμε κάτι να σχολιάσουμε την άλλη ημέρα. Στις 4 έχουμε σύσκεψη», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Τα πρώτα λόγια της Αναστασοπούλου στην πρεμιέρα της Αρένας

«Κύριες και κύριοι καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στην Αρένα του ΑΝΤ1 που ξεκινάει αμέσως τώρα. Έτσι λοιπόν η Αρένα μας αποκαλύπτεται κυρίες και κύριοι απόψε. Κάθε Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ έχουμε να πούμε πολλά. Πρωταγωνιστές πήρατε ήδη μία γεύση ιστοριών που μας συγκλόνισαν θα τους έχουμε εδώ και θα βρίσκουμε νέες πτυχές σε όλες αυτές τις ιστορίες. Να καλησπερίσω πάρα πολύ γρήγορα τους καλεσμένους μας αλλά και τους συναδέλφους που είναι σήμερα εδώ. Άρια Καλύβα, καλώς την, Κέλλυ Χεινωπόρου, Ανδρέας Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε. Βλέπετε ήδη τον κ. Θεοδωρόπουλο, την Λία Κοντοπούλου, τον κ. Σούρα και την κα. Βαρελά. Kαλημέρα σε όλους σας», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU