FOUSKA.EU

Close

Survivor – Την περίμενε και ήρθε η αποχώρηση του: «Νιώθω ανακούφιση»


Ποιος αποχώρησε οριστικά από το Survivor All Star;

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Για μια ακόμα φορά στο Survivor All Star, το βράδυ της Πέμπτης, η μπλε και η κόκκινη ομάδα ρίχθηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη στο νέο αγώνισμα επάθλου. Ύστερα από μια εξαντλητική αναμέτρηση, οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να… φύγουν για μια κοντινή τοποθεσία στην Πούντα Κάνα όπου θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού έμελλε να διχάσει για τα καλά την μπλε ομάδα με αποτέλεσμα αυτό να την ακολουθεί και σε αυτό το επεισόδιο. Για αυτό, άλλωστε, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε στην ψηφοφορία ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Κάτι που θέλησε να επισημάνει στην κάμερα του Survivor All Star και ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την κόκκινη ομάδα. «Τι φίλοι είστε; Έχετε αράξει τόσες φορές! Τον έχεις καλύψει τόσες φορές! Σε έχει βγάλει στη σέντρα και δεν έχεις πει τίποτα. Τώρα, ρε Μάριε, γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου τον έβγαλες στη σέντρα;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός personal trainer του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου όμως, ως είθισται, οι Κόκκινοι και οι Μπλε συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί δηλαδή όπου και θα μάθαιναν τόσο οι παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό το όνομα του παίκτη που θα έπρεπε σε αυτό το σημείο να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor All Star.

Στον τάκο αυτή την εβδομάδα, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την κόκκινη ομάδα και ο Νίκος Μπάρτζης με τον Γιώργο Ασημακόπουλο από την μπλε ομάδα. Και ο Γιώργος Λιανός ήρθε να δώσει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star».

Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο! «Το περίμενα! Στάνταρ. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά γιατί θα πάω στους γονείς μου και τους ανθρώπους που αγαπάω στην Ελλάδα. Νιώθω όμως και λύπη που θα αφήσω αυτόν τον μούργο εδώ πέρα και όλη την ομάδα. Τον Μάριο Πρίαμο και την Σταυρούλα και την Στέλλα και τον Ηλία γιατί πραγματικά εδώ πέρα αυτή είναι η προσωρινή μου οικογένεια με τα καλά και τα κακά της».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

«Μπορώ να πω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά, μόνο με θετικές σκέψεις και δεν κρατάω κανένα ίχνος αρνητισμού, κακίες και τσακωμούς. Τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι και σαφώς όλοι προσπαθούμε να το παίξουμε όμορφα και ωραία. Άρα νιώθω και μια ανακούφιση θα έλεγα. Απλά μπορώ να πω ότι η ζωή είναι έξω και οι αληθινοί μαχητές είναι εκεί έξω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης για να αποχωρήσει στη συνέχεια από το συμβούλιο του νησιού.

Facebook Twitter

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zappit.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU