FOUSKA.EU

Close

Survivor All Star: O Σάκης Κατσούλης έκανε «πρόταση γάμου» στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη



Survivor All Star: Μια αναπάντεχη εκδήλωση αγάπης παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας απολάμβαναν το έπαθλο που κέρδισαν στην Πούντα Κάνα.Όταν οι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, βρέθηκαν να τρώνε… στον ουρανό, ο νικητής του Survivor 2021 είχε μια ιδιαίτερη ιδέα. Να κάνουν πρόβα πρότασης γάμου!«Ας κάνουμε μια πρόβα με αυτό…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Loading...

Survivor All Star: Μια αναπάντεχη εκδήλωση αγάπης παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας απολάμβαναν το έπαθλο που κέρδισαν στην Πούντα Κάνα.

Όταν οι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, βρέθηκαν να τρώνε… στον ουρανό, ο νικητής του Survivor 2021 είχε μια ιδιαίτερη ιδέα. Να κάνουν πρόβα πρότασης γάμου!

«Ας κάνουμε μια πρόβα με αυτό και όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα, θα γίνει και η κανονική» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες να χαμογελούν και να τραγουδούν με νόημα. «Παιδιά, με έπιασαν ταχυκαρδίες» είπε από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Φιλί! Φιλί! Φίλι» φώναζε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με την Μελίνα Μεταξά χτυπώντας τα μαχαιροπήρουνα στα ποτήρια τους. Αφού ρώτησε τους υπόλοιπους που μπαίνει το δαχτυλίδι, στο αριστερό ή στο δεξί χέρι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το φόρεσε με τον σύντροφο της να της φιλάει το χέρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Loading...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU