FOUSKA.EU

Close

Γιάννης Βογιατζής για ξάδελφό του – «Είχαμε κάνει συμφωνία ότι πρώτα θα πάω εγώ και μετά εκείνος…»


Γιάννης Βογιατζής για ξάδελφό του – «Είχαμε κάνει συμφωνία ότι πρώτα θα πάω εγώ και μετά εκείνος…»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε για τον θάνατο του πρώτου του ξαδέρφου και συνονόματού του.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» κι ανέφερε πως είχαν κάνει «συμφωνία» με τον ξάδερφό του να μη φύγει εκείνος πρώτος.

«Η τελευταία συζήτηση που είχαμε είναι ότι θα φύγω εγώ πρώτος. Γιατί έχουμε και 8 χρόνια διαφορά», είπε χαρακτηριστικα και πρόσθεσε για τον εαυτό του: «Εγώ πάντως δεν θέλω να με κάψουν, θέλω να με θάψουν».

  • Στη συνέχεια, μίλησε για τη στιγμή που πληροφορήθηκε για τον θάνατό του. «Έπαθα μεγάλο σοκ. Τελευταία ήταν αδιάθετος, κακοδιάθετος. Τηλεφωνιόμασταν συνεχώς. Αγαπήθηκε πολύ, δεν το λέω, επειδή ήταν αίμα μου. Τα τραγούδια του τα έλεγε από το βάθος της καρδιάς του», σημείωσε.

«Θα είμαι πάντα περήφανος για τον Γιάννης κι ίσως ο πρώτος θαυμαστής του. Έκλαψα πολύ. Είχαμε κάνει συμφωνία ότι πρώτα θα πάω εγώ και μετά εκείνος και μου την έφερε», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU