FOUSKA.EU

Close

Θλιβερή επιβεβαίωση – Πάτωσε ο Βερνίκος στη Eurovision. To Σάββατο οι βαθμολογίες…


Θλιβερή επιβεβαίωση – Πάτωσε ο Βερνίκος στη Eurovision. To Σάββατο οι βαθμολογίες…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το να μην προκρίνεσαι οκ το καταλαβαίνω το τραγούδι ήταν κακό, η σκηνική παρουσία φτωχή, τα φάλτσα πολλά…

  • Το να χάνεις όμως το εισιτήριο από την κάκιστη Αλβανική συμμετοχή που είχε σίγουρα επενδύσει πολύ λιγότερα σε μπάτζετ είναι τραγικό… Έχει αρχίσει μεγάλη γκρίνια από χθες το βράδυ στο Λίβερπουλ και τώρα η ατάκα που ακούγεται είναι «γιατί δεν προστατέψατε τον Βίκτωρα».

Η αλήθεια είναι πως το παιδί δεν ήταν έτοιμο και δεν μπορούσε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Όμως τώρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης πέφτει στον Κωνσταντίνο Ρήγο και στο πως τον σκηνοθέτησε πάνω στη σκηνή. Αντί να του κρύψει ατέλειες μάλλον του της τόνισε. Ο Βερνίκος είναι μόλις 16 ετών ευκαιρίες θα του δοθούν και στο μέλλον.

  • Το θλιβερό είναι πως με αυτή την εικόνα εκτέθηκε η Ελλάδα μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο. Για την ιστορία τον Κωνσταντίνο Ρήγο μόνο τυχερό δεν τον λες.

Πριν 11 χρόνια, το 2012 είχε συμμετάσχει και πάλι στο διαγωνισμό έχοντας αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της Ελευθερίας Ελευθερίου με το τραγούδι «Aphrodisiac». Η Ελλάδα στο τσακ τότε προκρίθηκε στον τελικό και κατέλαβε τελικά την 16η θέση.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU