FOUSKA.EU

Close

Υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ ζωγράφισε πουτσάκι στο κουδούνι παππού που δεν του άνοιγε


Ένα πολύ ξεχωριστό interaction φαίνεται ότι είχαν ένας υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ και ένας (πολύ) ηλικιωμένος άνδρας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιος του δεύτερου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Όπως είπε, είχε συμβουλέψει τον πατέρα του να μην ανοίγει την πόρτα σε άγνωστα άτομα (το γνωστό φαινόμενο «άνοιξε θεία») διότι στο παρελθόν είχε πέσει θύμα απάτης τέτοιου τύπου.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο 97χρονος άνδρας (ο οποίος πάσχει και από προβλήματα υγείας) έκανε ακριβώς αυτό, οπότε δεν άνοιξε την πόρτα στον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ που χτυπούσε. Εκνευρισμένος, ο δεύτερος έβγαλε έναν μαρκαδόρο, ζωγράφισε ένα πουτσάκι και έφυγε. Το περιστατικό μάλιστα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Να’ναι καλά οι άνθρωποι, μας θύμισαν αυτό:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU