FOUSKA.EU

Close

«Survivor Spoiler» – Αυτός αποχωρεί την Πέμπτη


«Survivor Spoiler» – Αυτός αποχωρεί την Πέμπτη

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ακόμα μια ψηφοφορία αποτελεί παρελθόν, ακόμα ένας παίκτης εκ των 5 υποψηφίων αυτής της εβδομάδας αποτελεί παρελθόν για το Survivor All Star, αφού τερμάτισε στην τελευταία θέση της προτίμησης των τηλεθεατών.

  • Είναι αλήθεια, πως τα… κουκιά ήταν εξαιρετικά μετρημένα αυτή τη φορά, καθώς στην ψηφοφορία συμμετείχαν τρεις παίκτες που για διαφορετικούς λόγους δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αποχωρήσουν.

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη, που πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Survivor All Star, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Τάκη Καραγκούνια.

Και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δικαιώνει αυτή την εκτίμηση, αφού οι τηλεθεατές τους εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και φυσικά τους κράτησαν στον Αγιο Δομίνικο, οπότε και οι τρεις θα συμμετέχουν στο πάρτι της Ενωσης.

  • Μοιραία, η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα κρινόταν ανάμεσα στον Πάνο Κωνσταντινίδη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οπως και κρίθηκε…

  • Οι τηλεθεατές καθόρισαν τις εξελίξεις στο Survivor All Star και ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του Πάνου Κωνσταντινίδη, ο οποίος είναι αυτός που αποχωρεί αυτήν την εβδομάδα από το Survivor All Star. Ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει στον Αγιο Δομίνικο…

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU