FOUSKA.EU

Close

"Κλάμα" στο Survivor - Το πλάνο που είδε παίκτρια και ζήτησε να το κόψουν - Δεν την ξαναείδαμε! (ΦΩΤΟ)


Μόλις είδε τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο... τρελάθηκε και ζήτησε από την παραγωγή να μην υπάρξει ποτέ ξανά αντίστοιχο πλάνο, καθώς δεν την κολακεύει ιδιαίτερα.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Οι παίκτες που έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star είναι… μαθημένοι από το ριάλιτι και από κάμερες. Γι’ αυτό και πολλά από όσα βλέπουμε στο νησί, καυγάδες, τσακωμοί και έρωτες θεωρούνται από πολλούς… στημένα.

Άλλωστε, όλοι έχουν ξαναβρεθεί στο ίδιο μέρος και γνωρίζουν και πώς να «κλέβουν», αποδείχθηκε ήδη ότι υπάρχει τρόπος, αλλά και πώς να κρύβονται από τις κάμερες. Υπάρχουν όμως και κάποιοι και κάποιες, που πιο πολύ από τις νίκες, το φαγητό και την επικοινωνία, ασχολούνται με την εικόνα τους και την εμφάνισή τους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει προφανώς και η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, η οποία κυκλοφορεί άλλωστε με το πιο αποκαλυπτικό μαγιό στο παιχνίδι. Η ίδια πάντως, στο προηγούμενο πέρασμά της είχε ενοχληθεί πάρα πολύ με ένα πλάνο που δεν την… κολάκευε και απαίτησε από την παραγωγή να μην γίνει ξανά ζουμ στο πρόσωπό της. Για ψάξτε λοιπόν, έχετε ξαναδεί;

Ιδού:

Survivor: "Αναστέναξαν" και οι κάμερες - Μπήκε στο ριάλιτι με το στήθος έξω η Ευρυδίκη! (pics-vids)

Την παράσταση πάντως από τις τρεις καλλονές, έκλεψε η Ευρυδίκη, η οποία εμφανίστηκε με ένα κόκκινο... ανύπαρκτο μαγιό, που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: sportdog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU