FOUSKA.EU

Close

«Δεν είναι πια κοντά μας...» - Θρήνος για το Σπύρο Μπιμπίλα


«Δεν είναι πια κοντά μας...» - Θρήνος για το Σπύρο Μπιμπίλα

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Την ίδια ημέρα (14/2) με τη είδηση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς αυτοκτόνησε ο γιος πολύ γνωστής τηλεμαγείρισσας (δείτε εδώ τι συνέβη), έγινε γνωστή άλλη μια απώλεια από το προφίλ στο Facebook του Σπύρου Μπιμπίλα.

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος του ΣΕΗ με μια μακροσκελή ανάρτηση αποχαιρέτησε τη συνάδελφο του Ντενίζ Μπαλτσαβιά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 χρονών, αφήνοντας πίσω της μεγάλες επιτυχίες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το θάνατο της Ντενίζ Μπαλτσαβιά

«Το ΣΕΗ σήμερα θρηνεί μια μεγάλη αγωνίστρια του Σωματειου μας … Η Ντενίζ Μπαλτσαβιά η σπουδαία ηθοποιός με τους αξέχαστους ρόλους, η συνεπής οραματίστρια που με πάθος υπηρέτησε τα πιστεύω της για τον υγιή σοσιαλισμό, η αγωνίστρια του λαού και του κλάδου μας, η ένθερμη υποστηρίκτρια της ποιότητας.

Η φίλη, η γυναίκα με το αστείρευτο χιούμορ…ένα αξιολάτρευτο πλάσμα υπόδειγμα εργατικότητας για τους νέους δεν είναι πια κοντά μας… έφυγε στα 91 της… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντενίζ..Σ ευχαριστούμε για όλα», ήταν η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Οι συμμετοχές της ηθοποιού στον κινηματογράφο και την τηλεόραση

Ο θησαυρός της Αγγελίνας (2005), Αγάπη στα 16 (2004), Λίφτινγκ (2001), Ροζ ολοταχώς (2001), Οι αριθμημένοι (1998,) Η ηλικία της θάλασσας (1978),Ψίθυροι καρδιάς (1997), Εκείνες κι εγώ (1996), Οι μεν και οι δεν (1993), Οι φρουροί της Αχαΐας (1992).

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU