FOUSKA.EU

Close

Survivor All Star: «Καρφιά» από Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Ο κόσμος έβλεπε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο…»



Survivor All Star: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχολίασε την κακή αγωνιστική εικόνα του Κώστα Αναγνωστόπουλου που αποχώρησε από το παιχνίδι, λέγοντας πως ο κόσμος τον έβλεπε και πετώντας τα «καρφιά» της.Δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν οι παίκτες του Survivor All Star ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρ…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Loading...

Survivor All Star: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχολίασε την κακή αγωνιστική εικόνα του Κώστα Αναγνωστόπουλου που αποχώρησε από το παιχνίδι, λέγοντας πως ο κόσμος τον έβλεπε και πετώντας τα «καρφιά» της.

Δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν οι παίκτες του Survivor All Star ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Όπως είναι λογικό το θέμα συζητήθηκε αρκετά μεταξύ των μελών των δύο ομάδων. Χαρακτηριστική είναι μια συζήτηση στην «κόκκινη» μεταξύ της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Μάριου – Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Δεν το περίμεναν σχεδόν όλοι αυτό το δεδομένο, οκέι συμβαίνει. Δεν απέδωσε αγωνιστικά καθόλου», είπε ο Μάριος για τον «πειρατή».

«Νομίζω ότι και ο κόσμος τον έβλεπε αλλιώς το ΄17 που ήταν καλός παίκτης και τον περίμενες αντάξιο», σχολίασε η Σταυρούλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Loading...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU