FOUSKA.EU

Close

Survivor All Star: «Έτσι συνέβη με τον Μάριο! Μέσα στο παιχνίδι...» - Η Καρολίνα μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Μάριο (Βίντεο)


Survivor All Star: «Έτσι συνέβη με τον Μάριο! Μέσα στο παιχνίδι...» - Η Καρολίνα μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Μάριο (Βίντεο)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Από το Survivor All Star αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό 25/1 επεισόδιο η Καρολίνα (δείτε εδώ τα ποσοστά της ψηφοφορίας της), η οποία έχει προκαλέσει τεράστιο ντόρο τις τελευταίες μέρες, λόγω του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο, παρά το γεγονός πως στην πραγματική ζωή είναι σε σχέση με τον Μπο. Μια σχέση που εκείνη δεν το γνωρίζει, αλλά έχει φτάσει στο τέλος της, όπως τουλάχιστον ανέφερε ο ράπερ.

«Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, όλοι θα βρεθούμε σε αυτή την θέση, όλοι θα κριθούμε, πρέπει να προχωρήσει το παιχνίδι και δυστυχώς κάθε εβδομάδα είτε οι κόκκινοι είτε οι μπλε θα αποχωριζόμαστε έναν παίκτη», αρκέστηκε να πει ο Μάριος όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για το πως νιώθει με την αποχώρηση της Καρολίνας.

Η ίδια λοιπόν μετά την αποχώρησή της, μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Μάριο στην πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, η οποία θα μεταδοθεί το πρωί της Παρασκευής 27/1.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα από τους λογαριασμούς του ΣΚΑΪ στα social media ένα πρώτο απόσπασμα με την Καρολίνα να σχολιάζει το φλερτ με τον Μάριο.

Τα πρώτα λόγια της Καρολίνας για το ειδύλλιο με τον Μάριο

«Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές δείκτες επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω», λέει χαρακτηριστικά η Καρολίνα στη συνέντευξη που θα προβληθεί στο «Πρωινό μας».

Τι ψιθύρισε ο Μάριος στο αυτί της Καρολίνας λίγο πριν αποχωρήσει

Την στιγμή που η Καρολίνα άρχισε να χαιρετά και να αγκαλιάζει έναν έναν τους συμπαίκτες της ο Μάριος την πλησίασε και αφού την αγκάλιασε σφιχτά κι εκείνη του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο της ψιθύρισε «λύστο». Εκείνη στην αρχή δεν άκουσε αλλά όταν κατάλαβε τι της είπε απάντησε ένα απλό «ναι».

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU